« Toate evenimentele

Digitalizare și Eficiență energetică – oportunitățile momentului (Brașov, 25 februarie)

25 Feb 2020 @ 09:00 - 13:00

Marți, 25 februarie, de la ora 09, Energynomics organizează la Sala Millenia, Hotel Ambient, din Brașov primul eveniment din acest an, în seria dedicată digitalizării și eficienței energetice în industrie: „Digitalizare și Eficiență energetică – oportunitățile momentului”, în cadrul celei de-a patra ediții a campaniei Energynomics „Digitalizare și Eficienţă energetică în industrie”. Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Evenimentul este recomandat de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și se desfășoară cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și al Agenției pentru Managementul Energiei și Protecția Mediului Brașov – ABMEE.

 

Conferinţa este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor săi: MET România Energy, Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH, Klarwin Energy Technology.

 

Parteneri media: Radio România ActualităţiBusinessMark,  Transilvania Business

 

Parteneri strategici: AIIR-FV#betterSAMER, Camera de Comerț și Industrie Brașov, Primăria Municipiului Brașov, Agenția pentru Managementul Energiei și Protecției Mediului Brașov – ABMEE.a

 

Vrei să participi? Scrie-ne la office @ energynomics.ro sau sună la 021 230 20 22!

a

VORBITORI

Camelia Rață, Director, Community Energy Manager, Agenția pentru Managementul Energiei Brașov – ABMEE

a

a

a

a

Petre Stroe, CEO, MET România Energy

a

a

a

a

Cristian Athanasovici, Business Development Manager, Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH

a

a

a

a

Mihai Rânceanu, Power Generation Business Developer, Klarwin –  Divizia Energy Technology 

a

a

a

a

TEME

Vom invita peste 100 de experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.

Vino la „Digitalizare și Eficiență energetică – oportunitățile momentului” pentru un dialog deschis privind

 • Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
 • Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
 • Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
 • Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
 • Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale

Participare

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

În intervalul februarie-noiembrie 2020 am programat șapte conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Celelalte conferinţe din 2020 în cadrul campaniei de comunicare „Digitalizare și Eficiență energetică în industrie”

 • 2 aprilie, Constanța – Digitalizare și Eficiență energetică – abordări verificate, parteneri credibili
 • 28 aprilie, Sibiu – Digitalizare și Eficiență energetică – proiecte în curs și idei noi
 • 12 mai, Cluj-Napoca – Digitalizare și Eficiență energetică – de unde pornești, cu cine vorbești
 • 8 septembrie, Timișoara – Digitalizare și Eficiență energetică – furnizori, soluții, beneficii
 • 6 octombrie, Iași – Digitalizare și Eficiență energetică – consum sustenabil prin automatizare, monitorizare și control
 • 3 noiembrie, Oradea – Digitalizare și Eficiență energetică pentru afaceri mai sigure

Aflați mai multe detalii despre primele trei campanii pentru Eficiență Energetică desfășurate pe parcursul anilor 20172018  și 2019!

Evenimente următoare