« Toate evenimentele

Abordare regională: Progres pe baza unor soluții verificate, Chișinău (19 noiembrie)

19 Nov 2020 @ 10:00 - 14:00

Joi, pe 19 noiembrie, de la ora 10:00, Energynomics vă invită la a treia conferință din seria Abordare Regională: Parteneri în energie, după cea organizată în septembrie 2019, la Chișinău și cea organizată ONLINE pe 28 octombrie 2020 – Bruxelles: Tranziția energetică. Conferința B2B organizată ONLINE este o ocazie excelentă de a interacționa cu cei mai puternici lideri din rândul autorităților publice și al mediului de afaceri din România și din Republica Moldova.

ARGUMENT

Istoria, limba și cultura comună sunt argumente solide pentru o legătură mai strânsă între companiile și autoritățile din cele două țări, pentru un transfer benefic de resurse umane, tehnologice și organizaționale. În plus, legăturile dintre cele două sisteme energetice pot și trebuie să fie întărite, pentru un plus de securitate, confort și bunăstare pe ambele maluri ale Prutului.

Cea mai mare țară din regiune, România are o relație specială cu Republica Moldova și multe de oferit, inclusiv în sectorul energetic, valorificând vecinătatea geografică, tradiția de peste 150 de ani și experiența mai recentă a modernizării și integrării europene.

Această experiență a început deja să fie transferată în teren, în sălile de clasă, prin colaborările instituționale și prin implicarea companiilor active în România în economia Republicii Moldova. Temele dominante din Europa încep să miște lucrurile în România și pot contribui la standarde de viață mai ridicate, precum și la afaceri mai solide în Republica Moldova. Fiți parte dintr-o conversație menită să dezvolte o comunitate profesională vie, în care inovația și spiritul antreprenorial testează ideile și oferă soluții pentru problemele de zi cu zi: interconectare, cogenerare, valorificarea deșeurilor, automatizare, eficiență energetică, încălzire/răcire, prosumatori!

a

Eveniment recomandat de Agenția Naţională pentru Reglementare în Energetică din Republica Moldova și de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei, din România

Conferința Abordare Regională Chișinău: Progres pe baza unor soluții verificate este organizată de Energynomics cu susținerea partenerilor noștri: Kawasaki Gas Turbines Europe, Transelectrica, Transgaz.

a

VORBITORI

TEME

Vor participa specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Înscrieți-vă la conferința Abordare regională: Progres pe baza unor soluții verificate, Chișinău (19 noiembrie) pentru o discuție despre:

  • Interconectare (electricitate și gaze naturale)
  • Cogenerare / Încălzire-răcire
  • Automatizare și IoT – industrie 4.0
  • Finanțarea proiectelor energetice
  • Eficiență energetică și producție la consumator
  • Valorificarea deșeurilor, biogaz

FORMAT

  • ONLINE vorbitorii invitați vor folosi platforma Zoom Conferences
  • PUBLIC Ne așteptăm să avem peste 300 de participanți înscriși gratuit în pagina de eveniment din platforma MyConnector
  • LIMBA Română, fără traducere
  • PREZENTĂRI Vorbitorii au avut posibilitatea de a folosi suport vizual pentru prezentări (.ppt, .pdf)

PARTICIPARE

Accesul la conferință este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică din România și Republica Moldova, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics. Ne puteți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Evenimente următoare