Acasă » EnergynomicsTalks

EnergynomicsTalks

a

EnergynomicsTalks este un produs editorial lansat de platforma de comunicare Energynomics în martie 2020 pentru a încuraja continuarea dialogului profesional în comunitatea energetică din România în perioada stării de urgență și a restricțiilor impuse prin distanțarea socială.

De două ori pe săptămână, discutăm cu câte un reprezentant al industriei energetice din România despre temele dominante ale momentului. Dialogul are loc LIVE, cu difuzare simultană în canalul de YouTube al Energynomics, precum și în pagina noastră de Facebook și în pagina noastră de LinkedIn. Conversația este urmată de un articol publicat în www.energynomics.ro, cu trimitere din prima pagină și promovare în Newsletterul Energynomics.

Un comentariu la „EnergynomicsTalks”

  1. Domnilor ,înțeleg că vreți să măriți capacitatea de producție de energie verde cu fotovoltaice prin folosirea de suprafețe mari de extravilan ceea ce este o prostie pentru că ar duce la o rapidă deșertificare a zonelor cu aceste instalații și unde ar mai fi câștigul ?.In plus acest tip de tehnologie care are costuri mari de montaj și de stocare energiei mai prezintă și riscuri in fata fenomenelor meteo cum ar fi : furtuni violente ,ploi grindina,zapezi etc.Aceste panouri in decursul a câteva luni funcționare pierd intre 20-30% din putere datorate căldurii excesive și umidității .Cu acest tip de tehnologie vreți să vă întreceți cu chinezii? Eu va propun un alt tip tehnologie,tot pe baza de fotovoltaice dar montate in spații restrânse iar noile module rezultate vor ocupa spații extrem de mici putând fi montate la interior producând aceiași cantitate de energie atât pe timpul zilei cât și noaptea se elimina complet necesitatea stocării și mărește aria aplicare a acestei tehnologii prin dimensiunea redusa a modulelor.Ei cu asta ,puteți concura cu chinezii.Vrea cineva să mă ajute sa dezvolt aceasta tehnologie?Va asigur că testele făcute la scară redusă ar costa puțin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *