Acasă » Evenimente » Energy Strategy Summit 2018: Rezervă-ți locul înainte de 17 mai, pentru o reducere de 20%!

Energy Strategy Summit 2018: Rezervă-ți locul înainte de 17 mai, pentru o reducere de 20%!

3 mai 2018
Evenimente
energynomics

Am deschis sesiunea de înregistrare a participanților la cel mai important eveniment al verii pentru industria energetică din România! Grăbește-te să îți rezervi un loc înainte de 17 mai, pentru o reducere de 20%!

Pe 6-7 iunie, energynomics.ro organizează cel mai important eveniment al verii pentru industria energetică din România: Energy Strategy Summit 2018. A patra ediţie a summitului reuneşte cei mai influenţi decidenţi din industria energetică din România, la Sinaia, pentru o analiză a strategiilor naționale, europene şi corporative – după reușita edițiilor din 20172016 şi 2015. Tema Summit-ului din acest an este “Ce ne trebuie pentru pasul următor”.

În plus față de edițiile anterioare, am pregătit o Cină festivă, programată pe 6 iunie, la Palatul Foișor, pentru o conversație la nivel înalt menită să exploreze tendințele și oportunitățile din regiune în legătură cu viitorul industriei energetice.
[formularEveniment2]Ratecard complet

Mai multe informații în pagina de eveniment – Energy Strategy Summit 2018.

Pe durata evenimentului veți avea ocazia să faceți networking și să inițiați legături noi de afaceri, direct cu factorii de decizie din companiile de interes. Pentru a confirma participarea dumneavoastră, vă invităm să solicitați o INVITAȚIE de participare.

EARLY BIRD OPPORTUNITY

Rezervă-ți locul înainte de 17 mai și poți beneficia de o reducere de 20%!

Vă invităm să ne scrieți la claudia.iancovici [at] wing-media.com sau să ne contactați prin telefon: 021 230 20 22!

Summit-ul pentru strategie energetică este o reuniune la nivel înalt pentru industria energetică românească și regională, desfăşurată pe parcursul a două zile.

Pe 6 şi 7 iunie, cei mai influenţi factori de decizie din industria energetică românească se vor întâlni în cea mai amplă dezbatere profesională dedicată strategiilor naționale, europene şi corporative, cu sesiuni plenare, workshop-uri sectoriale, prezentări individuale și dezbateri în format masă rotundă.

Cea de-a 4-a ediție a Energy Strategy Summit (6 iunie), completată cu o cină VIP (6 iunie), va aborda temele de maximă actualitate pentru industria energetică din România și din regiune în acest an. Vor exista 3 sesiuni plenare pentru ca liderii din cele mai dinamice organizații să-și exprime opiniile cu privire la strategiile de investiții, strategiile de integrare și strategiile de transformare.

În cele 3 ateliere paralele, vom analiza cele mai proeminente sectoare ale momentului: O&G – explorare, transport, procesare, Regenerabile – O&M, prosuming, concurență și Orașe inteligente – eficiență energetică, cogenerare.

Energy Strategy Summit 2018 este organizat de Wing Media Energy Consulting, prin energynomics.ro, în parteneriat cu reputate organizații ale industriei precum ACUE, AFEER, AIIR-FV, RBSTA, ROPEPCA, RWEA și ARPEE, cu sprijinul BCR, CIS-GAZ, EnergoBit, ING Bank, Lukoil, Nuclearelectrica, Phoenix Contact, Ridgid – Emerson, Romgaz, Schneider Electric România, Stratum Enclosures, Transelectrica.

Partener media: Radio România Actualități

Vă așteptăm alături de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.