Acasă » Electricitate » Electrica aprobă dividendul de 0,73 lei, respinge majorările salariale pentru management și politica de remunerare a membrilor CA

Electrica aprobă dividendul de 0,73 lei, respinge majorările salariale pentru management și politica de remunerare a membrilor CA

27 aprilie 2019
Distribuţie
energynomics

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor (AGOA) Electrica SA, a aprobat pe 25 aprilie, cu majoritatea voturilor exprimate, propunerea Consiliului de Administrație privind repartizarea profitului net al exercițiului financiar 2018. Valoarea totală a dividendelor brute va fi în sumă de 247,5 milioane de lei, valoarea dividendului brut pe acțiune în valoare de 0,73 lei, iar data plății dividendelor 24 iunie 2019.

De asemenea, acționarii prezenți, reprezentați sau care au votat prin corespondență au aprobat bugetul de venituri și cheltuieli aferent exercițiului financiar 2019 și situațiile financiare anuale pentru exercițiul financiar încheiat la 31 decembrie 2018, atât la nivel consolidat, cât și la nivel individual. A fost aprobată descărcarea de gestiune a membrilor Consiliului de Administrație al Electrica pentru exercițiul financiar 2018.

Acționarii Electrica SA au respins propunerea de modificare a Politicii de Remunerare a membrilor Consiliului de Administrație al Electrica, precum și forma propusă a contractului de mandat pentru membrii Consiliului de Administrație. Totodată, a fost respinsă propunerea de modificare a limitelor de remunerație pentru directorii executivi ai companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *