Acasă » Interes general » Dezvoltare profesională » Ediția a 10-a pentru conferința ‘Carieră în industria energetică’ – 17-22 mai

Ediția a 10-a pentru conferința ‘Carieră în industria energetică’ – 17-22 mai

Gabriel Avăcăriței

Conferința ‘Carieră în industria energetică’ a ajuns în acest an la o ediție aniversară, care transpune tradiția și experiența evenimentelor anterioare în prima ediție desfășurată în mediul online, organizată în perioada 17-22 mai 2021 de către Filiala București Tineret a Societății Inginerilor Energeticieni din România, în parteneriat cu Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București.

Principalul eveniment de carieră din industria energetică românească revine în formatul consacrat în care tinerii energeticieni au la dispoziție șase zile să cunoască principalele companii din domeniul energetic românesc. În cadrul conferinței vor fi prezentări de companii, workshop-uri de dezvoltare personală, prezentări ale facultății și vizite tehnice.

Deschiderea evenimentului va avea loc luni, 17 mai 2021, ora 12:00, când reprezentanți ai Universității Politehnica din București și ai Facultății de Energetică, dar și personalități din industria energetică vor veni în fața tinerilor să discute despre oportunitățile de dezvoltare a carierei în domeniul energetic.

Printre cele 20 de companii care vor susține prezentări se regăsesc principalii producători, distribuitori și furnizori de energie electrică, producători de echipamente, mari consumatori etc. care vor aduce înaintea tinerilor informații despre programele de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională în cadrul acestora.

Workshop-urile susținute de parteneri au ca element cheie dezvoltarea personală și abordează tematici de interes pentru tinerii aflați la început de carieră, precum Personal Branding, Skills of the future sau Metode Agile.

Conferința se bucură de susținerea companiilor naționale și internaționale ce activează pe plan local, între care Rompetrol, Nuclearelectrica, Monsson Operation, E.ON, Electrica, Enel, Eximprod Grup, Adrem, Schneider Electric, Vinci Energies, Siemens Energy, Veolia și Enevo Group care au confirmat deja participarea la eveniment alături de principalele asociații profesionale și publicații din domeniul energetic, precum și asociațiile studențești.

Pentru a putea participa la conferință este necesară înregistrarea pe pagina web a evenimentului: https://carieraenergetica.ro/cie2021/?inregistrare, în urma căreia vor fi primite datele de conectare la videoconferințe. Mediul online, în care se desfășoară această ediție, oferă posibilitatea tinerilor și studenților din alte centre universitare să participe mai ușor la conferință.

Detalii eveniment

Website eveniment
Facebook page

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Etichete:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *