Acasă » Electricitate » Echipa locală de management a Schneider Electric România are o nouă componență

Echipa locală de management a Schneider Electric România are o nouă componență

17 aprilie 2019
Electricitate
Energynomics

Echipa locală de management a Schneider Electric are o nouă formulă, în urma cooptării unor profesioniști din afara companiei și a promovării altora la nivel global, pe parcursul ultimelor luni. Domeniile în care au apărut schimbări sunt cel financiar și de resurse umane.

Astfel, Andreea Blenche a preluat funcția de CFO pentru Schneider Electric România & Moldova. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul financiar, inclusiv în poziții de coordonare regională, Andreea este coordonator si co-fondator al CFO Club România. Andreea Blenche a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori a Academiei de Studii din București, precum si un masterat al aceleiași facultăți. Din 2011, este membru al asociației globale de experți contabili ACCA (Association of Certified Chartered Accountants).

Cea mai recentă componentă a echipei este Daniela Dumitru, care, începând cu luna aprilie, a preluat funcția de HR & IC Business Partner pentru România și Moldova. Daniela Dumitru activează în domeniul HR din anul 1999, ocupând poziții la nivel local și global în mai multe companii. Daniela este absolventă a Facultății de Psihologie, cu Master in Consilierea Carierei.

Cristina Mancaș a fost promovata în funcția de HR Vice President pentru Sud Estul Europei, la 3 ani după ce s-a alăturat echipei Schneider Electric Romania, unde a ocupat funcțiile de HR Director și SEE Talent Manager & HR Director România.

Compania Schneider Electric este prezentă în România de peste 20 de ani, având clienți importanți din nenumărate domenii industriale, pe care îi ajută să își crească eficiența proceselor operaționale și să obțină mai mult control, diminuându-și, în același timp, impactul asupra mediului.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *