Acasă » Electricitate » E.ON și Kyuden Mirai – acord de cooperare pentru dezvoltarea proiectelor de energie eoliană offshore în Japonia

E.ON și Kyuden Mirai – acord de cooperare pentru dezvoltarea proiectelor de energie eoliană offshore în Japonia

25 aprilie 2019
Electricitate
Energynomics

E.ON și Kyuden Mirai Energy au semnat un acord de cooperare pentru a dezvolta în comun proiecte de energie eoliană în Japonia. Cooperarea se axează pe proiecte offshore. Curând, va începe cu un studiu pentru selectarea în comun a unui proiect de dezvoltare, construcție și operațiuni în zona Kyushu, cea mai sudică insulă din Japonia. De asemenea, companiile ar putea lua în considerare extinderea parteneriatului în alte regiuni din Japonia, conform unui comunicat.

Această cooperarea a urmat deciziei E.ON de a intra pe piața eoliană japoneză. E.ON intenționează să-și transfere în Japonia expertiza și cunoştinţele tehnice acumulate pe parcursul instalării în Europa de eoliene offshore care cumulează capacitatea de 1,8 gigawatt (GW). De curând, E.ON şi-a deschis porţile birourilor din Tokyo, stabilindu-şi astfel prezenţa pe plan local.

Kyuden Mirai Energy este un dezvoltator de top al proiectului Hibiki-nada Offshore Wind Farm din Kyushu și, în paralel, studiază oportunități pentru noi proiecte de energie eoliană offshore în toată Japonia. Proiectul Hibiki-nada Offshore Wind Farm este primul proiect propus în baza legislaţiei maritime revizuite, din Japonia.

Autor: Energynomics

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *