Acasă » Interes general » Depunerea declarației la Fondul pentru Mediu – mai facilă online

Depunerea declarației la Fondul pentru Mediu – mai facilă online

11 mai 2020
Interes general
Energynomics

Depunerea declarației online la Administrația Fondului pentru Mediu permite agenților economici să economisească timp și resurse financiare și umane, susține Daniela Neagoe, Senior Manager, Comerț International, Asistență Fiscală și Juridică, EY România.

Accesul la aplicație este securizat și se face după înrolarea în sistem a reprezentantului societății, în baza unei semnături electronice calificate. Înrolarea în serviciul „Depunere declarații online” se realizează prin completarea, tot online, a unui formular de pe site-ul AFM, la care se pot anexa copii ale documentelor solicitate.

Aplicația online permite depunerea declarației și în afara orelor de program ale AFM, alte beneficii fiind vizualizarea istoricului și descărcarea situației declarațiilor depuse, precum și a plăților efectuate la Fondul pentru Mediu, recepționarea on-line și descărcarea actelor administrativ-fiscale, precum și a altor documente și informații comunicate de AFM și obținerea certificatului de atestare fiscală privind obligațiile la Fondul pentru Mediu, în formă electronică, cu semnătura electronică a AFM.

Autor: Energynomics

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *