Acasă » Petrol și Gaze » Delgaz Grid investește 1,7 mil. lei în consolidarea liniei Aleea Sadoveanu, Iași

Delgaz Grid investește 1,7 mil. lei în consolidarea liniei Aleea Sadoveanu, Iași

15 aprilie 2019
Consumatori
energynomics

Delgaz Grid anunță demararea lucrărilor de stabilizare a terenului de la stația de transformare Breazu, precum și stabilizarea unui stâlp de înaltă tensiune, fiind derulată o investiție de amploare, pentru siguranța alimentării cu energie a consumatorilor din nordul municipiului Iași.

”Este realizată o structură de sprijinire și stabilizare a terenului afectat de alunecările de teren din această zonă, prin intermediul a 56 de piloți forați la adâncimi considerabile”, spune compania.

În cadrul lucrărilor de consolidare se vor realiza măsurători topografice și înclinometrice, precum și măsurători dinamice a vibrațiilor din timpul execuției. Vibrațiile transmise de utilajele de forat sunt captate prin intermediul unor traductori seismici, astfel încât să fie monitorizat potențialul impact asupra construcțiilor din vecinătate.

Investiția de peste 1,7 milioane de lei derulată de Delgaz Grid va fi finalizată în vara acestui an și completează eforturile companiei pentru modernizarea sistemului energetic din Moldova. Numai anul trecut au fost investiți peste 257 de milioane de lei, iar programele de investiții vor continua și în acest an pentru îmbunătățirea serviciilor oferite clienților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.