Acasă » Evenimente » Nu rata! » Daniela Lulache, Nuclearelectrica – speaker la Energy Strategy Summit, Bușteni

Daniela Lulache, Nuclearelectrica – speaker la Energy Strategy Summit, Bușteni

28 aprilie 2015
Evenimente
energynomics

În noul context al politicilor energetice europene, continuarea dezvoltării a producției de energie nucleară a devenit o parte esențială a viabilității pe termen lung a mix-ului energetic intern, consideră Daniela Lulache, director general al Nuclearelectrica. „Investițiile rămân singura modalitate solidă de dezvoltare, în condiţiile în care sectorul energetic are nevoie de o planificare pe termen lung bazată pe analize exacte. Orice altceva mai puțin decât atât va împiedica obţinerea de beneficii pe termen mediu și lung atât pentru sistem, cât şi pentru consumatorii finali„, a declarat Daniela Lulache pentru energynomics.ro, organizatorul evenimentului Energy Strategy Summit care va avea loc la Bușteni, pe 4 iunie.

Investițiile rămân singura modalitate solidă de dezvoltare

Obiectivul principal al Summitului pentru Strategia Energetică este să identifice liniile directoare ale viitoarei strategii energetice naționale, așa cum rezultă în urma unei consultări extinse la cel mai nivel înalt  a tuturor părților interesate, companii și autorități publice cu responsabilități în sectorul energetic românesc. O conversație eficientă cu liderii și experții din domenii va oferi actorilor politici și investitorilor informații valoroase și o viziune clară pentru luarea deciziilor. Toate contribuțiile vorbitorilor vor fi livrate în mod oficial Guvernului pentru a fi luate în considerare la elaborarea strategiei naționale de energie.

Printre speakerii confirmați sunt Mihnea Constantinescu, Ambasador cu însărcinări speciale pentru securitate energetică; Mihai Albulescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri; Mihail Fâcă, secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Artur Stratan, Amromco Energy; John Knapp, RBSTA / ExxonMobil Exploration and Production România Ltd; Mihail Mitroi, Prospecțiuni; Varinia Radu, CMS-Cameron McKenna; Vasile Munteniță, Romelectro; Ioan Roșca, Electrica; Corneliu Bodea, CRE / Adrem Invest şi Adrem Automation, Remus Borza, Hidroelectrica; Ciprian Glodeanu, RPIA; Sebastian Enache, Monsson; Cătălina Dragomir, RWEA / Vestas CEU România, Ionel David, RWEA; Melania Mirea, BCR Pensii; Ion Toni Teau, Transelectrica; Toni Volpe, Enel România; Daniela Lulache, Nuclearelectrica; John M. Roberts, membru în Consiliul Consultativ al Energy Policy Group.

Summit-ul pentru Strategia Energetică este un eveniment de o zi, cu sesiuni plenare și dezbateri în format masă rotundă. Discuțiile vor acoperi o gamă largă de subiecte, de la rolul sistemului energetic din România în actualul context regional turbulent, la viitorul venerabilei industrii locale  de petrol și gaze, la soluțiile posibile pentru revigorarea sectorului cărbunelui, la elementele implicate în dezvoltarea viitoare a sectorului de utilități, precum și la maturizarea accelerată a producției din resurse regenerabile.

Pentru înregistrare și parteneriate, luați legătura cu Johanna Voicu, manager de proiect, +4 0743 100 040, johanna at wing-media.com.

DESCARCĂ PREZENTAREA         DESCARCĂ FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE

Energy Strategy Summit este organizat de energynomics.ro în parteneriat cu reputate organizații ale industriei precum ACUE, COGEN, CRE, RPIA, RWEA, ROPEPCA și EPG, cu sprijinul ALD Automotive, ATE3, Automobile Bavaria, BCR Pensii, Chivas, Enel, Hidroelectrica, Lufthansa, Nuclearelectrica, SGS Romania, Vestas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *