Tacrom Services

Sector

Furnizori de echipamente

Definitoriu

Tacrom Servicii este lider în serviciile de stimulare a zăcămintelor de hidrocarburi din România și încearcă să-și îmbunătățească performanțele în fiecare zi.

Pe scurt

Cifra de afaceri: 32.33 mil. lei
Profit: 8.3455 mil. lei
Angajati: 45

Oameni cheie

Michael Nigg - Director General

Descriere

Tacrom Servicii S.R.L. a fost fondată pe 28 iulie 2006 cu scopul de a deveni o companie românească modernă, specializată în stimularea zăcămintelor de petrol și gaze. Compania petrolieră națională Petrom (parte a grupului OMV) a selectat 10 puțuri care urmau a fi stimulate prin fracturare hidraulică - în regim de testare - pentru a evalua performanțele noii companii. După o campanie reușită de fracturare, care a condus la creșterea producției, nou înființata companie a primit noi comenzi pentru operațiuni similare.
Pentru a îndeplini viziunea unei companii moderne flota fracturare de bază a fost reînnoită în 2007, cu o unitate de hidratare menită să accelereze întreaga operațiune de stimulare. În 2008, flota a fost completată cu un camion pentru întubare flexibilă și o pompă cu azot pentru curățirea rapidă a zonei de lucru. Din 2009, operațiunile au fost mult facilitate după construirea unei noi unități de încălzire și filtrare.

Contact

Bd. Republicii 313A, 100072 Ploiesti
+4034.440.38.00
Disclaimer