Sterling Fluid Systems

Sector

Petrol și Gaze

Definitoriu

SIHI este producătorul principal în domeniul tehnologiilor inovatoare care au ca obiect pompele hidraulice (pompele de lichid), pompele de vid şi sistemele tehnice, tehnologii care sunt utilizate cu precădere în toate segmentele industriei de proces.

Pe scurt

Cifra de afaceri: 8.93 mil. lei
Profit: 1.9533 mil. lei
Angajati: 5

Oameni cheie

Bogdan Rădulescu - Director general

Descriere

SIHI, cu mai bine de 1.600 angajaţi în întreaga lume, ajunge la o cifră de afaceri de peste 250 milioane EUR. SIHI este membră a Thyssen Bornemisza Gruppe (TBG), care realizează anual o cifră de afaceri de peste 2 miliarde EUR. TBG a fost înfiinţată în 1918 de Heinrich Thyssen-Bornemisza, al treilea fiu al lui August Thyssen. De mai bine de 80 de ani, SIHI este producătorul principal în domeniul tehnologiilor inovatoare care au că obiect pompele hidraulice (pompele de lichid), pompele de vid şi sistemele tehnice, tehnologii care sunt utilizate cu precădere în toate segmentele industriei de proces.
De mai bine de 80 de ani, SIHI este lider mondial în pomparea lichidelor şi gazelor folosind pompe hidraulice, pompe de vid, compresoare şi sisteme de cea mai înaltă calitate. Noi proiectăm şi producem pompe hidraulice pompe de vid, compresoare şi sisteme tehnice pentru numeroase aplicaţii din industriile chimică, farmaceutică, energetică, de apă/apă reziduală, alimentară/băuturi, maselor plastice, oţelului, hârtiei şi constructoare de maşini şi utilaje.
SIHI îşi propune să le ofere clienţilor servicii excepţionale concentrându-şi resursele pe activitatea din domeniul industrial. În primul rând, sectoarele de activitate se împart în trei diviziuni şi anume sectorul chimic, sectorul industrial şi sectorul energie şi mediu. Cunoaşterea extensivă a aplicaţiilor combinată cu o gama de produse Sterling SIHI respectate şi consacrate conferă încredere la nivelul unei game largi de pieţe şi procese de fabricaţie. SIHI asigură maximum de angajament faţă de clienţii săi prin serviciile de întreţinere şi asistenţă oferite pentru toate sistemele şi pompele sale utilizate în domeniul industrial. Service-ul oferit de compania noastră asigura asistenţă tehnică completă a clientului pe durata de viaţă a aplicaţiei.

Contact

Str. Mihai Eminescu nr. 105-107, sectorul 2, Bucuresti
+4.021.610.71.88
Disclaimer