PROMOD S.A.

Sector

Furnizor de servicii

Definitoriu

Soluțiile inovatoare și performante oferite, precum și eforturile de a oferi suport tehnico-comercial de calitate sunt cele două elemente-cheie utilizate pentru a obține și a consolida încrederea clientilor.

Pe scurt

Cifra de afaceri: 35,61 mil. lei
Profit: 0,58 mil. lei
Angajati: 71

Oameni cheie

Károly Nagy - Director General
Manuela Crișan – Manager Marketing

Descriere

Cu o experiență de peste 18 ani de activitate desfășurată în comerțul din domeniul instalațiilor electrice, Promod pune la dispoziția partenerilor săi soluții complete, oferind produse de calitate ale celor
mai importanți producători de renume mondial alături de o gamă completă de servicii de consultanță. Ne adresăm atât profesioniștilor cât și consumatorilor finali, oferind soluția optimă și completă în domeniul instalațiilor electrice. Din septembrie 2011, Promod a devenit parte a grupului Elektra Spania, jucător important al pieței internaționale de echipamente electrice. Beneficiind de experienţa și know-how-ul companiei-mamă, Elektra Group Spania, Promod își extinde portofoliul cu o nouă activitate: echiparea și instalarea tablourilor electrice de automatizare pentru industrie. De-a lungul timpului, compania noastră și-a adus aportul în realizarea unor construcții de amploare din Romania, prin furnizarea de soluții din domeniul instalațiilor electrice, aceste proiecte aducând o confirmare a calității soluțiilor oferite, completate de experiența dobandită în domeniu.

Contact

Str. Libertăţii nr. 21, Apahida, jud. Cluj
026.420.72.00
Disclaimer