MATEI CONF GRUP

Sector

Echipamente Individuale de Protecție

Definitoriu

Compania proiectează și produce soluții de protecție în muncă: echipamente de protecție, salopete de lucru, echipament militar.

Pe scurt

Cifra de afaceri: 11.701.743 lei
Profit: 726.813 lei
Angajati: 160

Oameni cheie

Valeriu Matei – Director General

Descriere

Compania MATEI CONF GRUP produce Echipamente Individuale de Protecție dedicate industriilor cu risc asociat - energie, petrol, gaze, minerit, auto etc. - acoperind întreaga arie de protecție: îmbrăcăminte antistatică, ignifugă, antichimică, impermeabilă, împotriva arcului electric, pentru sudură, de mare vizibilitate.
Fabrica este situată în Bucuresti, fiind dotată cu echipamente de înaltă tehnologie, ce fac posibilă realizarea a 15.000 de piese/ lună, în funcție de cerințele de complexitate ale produsului.
Toate Echipamentele Individuale de Protecție (EIP) sunt testate și certificate în baza standardelor Europene în vigoare și au Certificat de Examinare EC de Tip, emis de către Organismul de Certificare „Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Protecția Muncii - Alexandru Darabont”.
Printre companiile din țară și UE care au decis să alinieze propriul echipament de protecție cu standardul de protecție, confort și design dezvoltat de compania noastră se numără: Electrica, Enel Romania si Enel Slovacia, Grupul Cez, Grupul Veolia – Apa Nova, Dalkia, Hidroelectrica, OMV Petrom, Lukoil, Romtelecom, Metrorex, Inspectoratul General al Poliției Romane, Dastex Germania, Cargill Ungaria.

Contact

București, str. Bălăria nr. 4, sector 1
+40731.022.117
Disclaimer