Martifer Solar România

Sector

Furnizori de echipamente

Definitoriu

Martifer Solar România e specializată în oferirea de soluţii FV la cheie 360º pentru proiectele EPC, inclusiv operare şi mentenanţă (O&M) şi acoperind toate segmentele PV.

Pe scurt

Cifra de afaceri: 12.08 mil. lei
Profit: 0.4603 mil. lei
Angajati: 2

Oameni cheie

Oscar Marques - Director general
Valentin Caciuleanu - Director Financiar

Descriere

Martifer Solar România e specializată în oferirea de soluţii FV la cheie 360º pentru proiectele EPC, inclusiv operare şi mentenanţă (O&M) şi acoperind toate segmentele PV: la sol, pe acoperiş, BIPV, generare la scară mică şi instalaţii off-grid.
Prezenţa în România prin filiala locală din aprilie 2012, Martifer Solar România a construit deja şi a conectat cu succes la sistemul energetic una dintre primele instalaţii PV la sol e de scară largă din România şi asigurat inginerie şi procurare pentru cea mai mare instalaţie pe acoperiş, furnizând servicii O&M pentru o centrală PV de 1,5 MWp.
Avantajul Martifer Group este că poate folosi şi capitaliza experienţă internaţională acumulată a grupului pe piaţă din România, mai ales în aria energiei regenerabile unde poate prezenţa deja rezultate relevante în diferite etape ale ciclului de viaţă al proiectelor (dezvoltare, finanţare, construcţie şi operare şi mentenanţă).

Contact

Str. Stelea Spatarul nr. 12, Sect. 3 Bucuresti
+4.037.270.58.89
Disclaimer