KDF Energy

Sector

Electricitate

Definitoriu

KDF Energy este lider în România, Bulgaria și Grecia în tranzacţionarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră, în producție de energie verde, trading de energie şi certificate verzi.

Pe scurt

Oameni cheie

George Brailoiu - Director General

Descriere

KDF Energy este cea mai solidă companie cu capital privat din România care oferă soluţii customizate pentru trading de energie şi certificate verzi, tranzacţionarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră, furnizare de energie şi producţie de energie verde.
Ne-am început activitatea în anul 2002 cu scopul declarat de a oferi clienţilor noştri servicii competitive în domeniul energiei. În timp, schimbările tehnologice şi ritmul susţinut de dezvoltare a industriei energetice au remodelat viziunea şi obiectivele afacerii KDF Energy.
Astăzi, activitatea companiei este dedicată exclusiv soluţiilor îmbunătăţirii eficienţei energetice, având o misiune clară: să fim partenerul vostru specialist în energie, certificate verzi şi certificate de emisii de gaze cu efect de seră, urmărind implementarea tehnologiei verzi de înaltă eficienţă, investiţiile în energie regenerabilă, furnizarea şi tradingul de energie!

Contact

Marriott, The Grand Office, Calea 13 Septembrie 90, et.8, 8.11
031.438.29.79
Disclaimer