ICPE

Sector

Furnizor de echipamente

Definitoriu

ICPE produce o gama dedicata de aparate electrice pentru industrie (intrerupatoare, contactoare, sigurante), cabluri si conductor cu izolatie FEP rezistenti la temperaturi inalte, masini electrice speciale, servomotoare si sisteme pentru mobilitate electrica.

Pe scurt

Cifra de afaceri: 22.87 mil. lei
Profit: 0,82 mil. lei
Angajati: 313

Oameni cheie

Descriere

ICPE a fost infiintat in 1950 dintr-o necessitate economica reala, respectiv electrificarea tarii si a devenit de-a lungul timpului un actor cunoscut pe piata mondiala de profil. Astazi, ICPE reprezinta o structura complexa ce acopera o gama larga de activitati innovative, conectate prin profilul electric. Principalele activitati privesc cercetarea, dezvoltarea, ingineria, fabricatia OEM si serviciile profesionale avand ca obiectiv principal oferirea de tehnologii si produse innovative, eficiente si competitive, fara impact negative asupra mediului.
Principalele servicii:
-servicii energetice integrate;
-cercetare-dezvoltare de produse la cererea clientului;
-consultanta – pentru intocmirea studiilor de fezabilitate, documentatiei de finantare si project management;
-metrologie si incercarea produselor electrice in laboratoare acreditate RENAR.
ICPE este distribuitorul autorizat al produselor si solutiilor LUMEL pentru automatizari. LUMEL este unul din cei mai importanti producatori europeni de instrumente de masura si control: aparate de masura analogice si digitale, traductoare, controlere, controlere pentru matrite de injectie cu filiere incalzite, recordere, controlere de putere, relee statice, sincronizatoare, wattmeter, shunturi, transformatoare de current, clesti de masurare, afisaje, module I/O, convertoare, PLC, HMI si soft-uri.

Contact

Str Splaiul Unirii, nr 313, sector 3, Bucuresti
021.589.33.00
Disclaimer