Hesper

Sector

Furnizori de echipamente

Definitoriu

Produsele noastre se regăsesc pe utilaje mobile, în industria metalurgică şi siderurgică, în industria construcţiilor de maşini, echipamente mecanice de asigurare împotriva efracţiei, echipamente pentru sistemele de încălzire, centrale nucleare.

Pe scurt

Cifra de afaceri: 17.45 mil. lei
Profit: 0.7233 mil. lei
Angajati: 229

Oameni cheie

Mircea Pricop - Director General

Descriere

HESPER S.A. este o companie cu 100% capital privat românesc. HESPER S.A. este organizatã în două secţii principale de fabricaţie, precum şi cu ateliere de tratament termic şi acoperiri galvanice; este dotată cu utilaje şi aparatură de laborator performanţă.
Dispune de personal specializat de înalta calificare şi de compartimente proprii de cercetare - dezvoltare, proiectare şi execuţie S.D.V.-uri. Produsele noastre se regăsesc pe utilaje mobile, în industria metalurgică şi siderurgică, în industria construcţiilor de maşini, echipamente mecanice de asigurare împotriva efracţiei, echipamente pentru sistemele de încălzire, centrale nucleare.
Începând cu 1997 HESPER S.A. este una dintre primele companii din România certificată de SRAC -IQ-NET şi lucrează în conformitate cu normele de asigurare şi control al calităţii ISO 9001:2008.

Contact

Str. Doctor Constantin Istrati nr. 1, Sect. 4, 40542 Bucuresti
+4.021.335.10.50, +4.021.335.10.80
Disclaimer