Grup Feroviar Român

Sector

Transport

Definitoriu

Grup Feroviar Român este liderul naţional în transportul de produse petroliere şi își extinde în permanență aria de activitate în zona transporturilor de mărfuri tot mai diversificate – cărbune, agregate, piatră spartă, zgură, ciment, clincker, cereale şi altele.

Pe scurt

Cifra de afaceri: 813.68 mil. lei
Profit: 28.8246 mil. lei
Angajați: 2368

Oameni cheie

Gruia Stoica - Proprietar
Sorin Chinde - Director General

Descriere

Grup Feroviar Român S.A. este o societate cu capital social integral privat, având ca obiect principal de activitate prestarea serviciilor de transport feroviar de mărfuri şi a serviciilor conexe transportului feroviar. Rezultatele înregistrate, potenţialul şi disponibilitatea, parcul propriu de vagoane şi locomotive, capacităţile de transport întreţinere şi reparaţii, sunt menite să garanteze efectuarea unor servicii sigure şi de calitate şi recomandă firma noastră ca fiind unul dintre cei mai importanţi operatori feroviari din România.
2001 - S.C. Grup Feroviar Român S.A. începe activitatea ca operator de manevră.
2002 - GFR debutează pe piaţa de transport feroviar efectuând servicii pentru Petrom (în prezent membră a grupului OMV).
2002 - 2005 - Se extinde cota de piaţă a transporturilor de produse petroliere; se execută servicii pentru companii importante precum Petrom, Conpet şi RAFO.
2005 - GFR acordă o atenţie sporită transportului de mărfuri vrac în vagoane descoperite, demarând colaborarea cu societăţi importante din domeniul construcţiilor, minier, metalurgic, precum: HOLCIM, LaFarge, ArcelorMital, Compania Naţională a Huilei, etc.
2008 - Grup Feroviar Român începe derularea transporturilor internaţionale prin frontiera de Nord a ţării, fiind primul operator privat din România care are relaţii de colaborare cu Căile Ferate din Ucraina.
2010 - GFR efectuează primul transport din România în Republica Moldova, materializând începutul colaborării cu Căile Ferate Moldoveneşti.
2010 - in luna august GFR devine cel mai important furnizor de servicii feroviare pentru S.C. Petrotel LUKOIL S.A.
2010 - in luna decembrie GFR devine cel mai important furnizor de servicii de manevra si transport pe cale ferata pentru Grupul ROMPETROL N.V.

Contact

Calea Victoriei 114, Sector 1, Bucureşti, România 010092
+4.021.318.30.90
Disclaimer