Gaspeco

Sector

Petrol și Gaze

Definitoriu

Activitatea companiei include producția, distribuția și vânzarea de Gaz Petrolier Lichefiat (GPL) îmbuteliat în recipienți metalici, distribuția și comercializarea de GPL Auto (Autogas) și Propan Comercial (Propan).

Pe scurt

Oameni cheie

Gabriel Stoicescu - Director General

Descriere

Operațiunile de producție sunt concentrate în cele două stații de îmbuteliere din Negoiești și Timișoara. Distribuția produselor se realizează la nivel național prin rețele specializate și specifice fiecărui segment de comercializare în parte.
Denumirea actuală a companiei (Gaspeco L&D SA) a fost stabilită în ianuarie 2013, moment în care a fost finalizat procesul de achiziție.
Înainte de acest moment, numele companiei a fost Petrom LPG SA, denumirea companiei în perioada 2007-2012, perioadă în care proprietarul companiei a fost OMV Petrom SA.
În perioada 1996-2007 Compania s-a numit Shell Gas România S.A. Gaspeco L&D deține poziții de lider în toate cele trei segmente de comercializare a produselor (Butelii, Autogas și Propan Comercial).
Dețin parcul cel mai mare de butelii utilizate pentru consum casnic în România, ca urmare a investițiilor efectuate de-a lungul timpului atât de Shell Gas Romania SA, cât și de OMV Petrom SA.
Susținută de relația strategică cu OMV Petrom SA, poziționarea strategică a activelor de vedere geografic, prezența națională, Gaspeo L&D caută să-și consolideze poziția de Operator Principal în Piața Românească de GPL, prin oferirea clienților de produse și servicii și dezvoltarea de parteneriate strategice pe termen lung.

Contact

Calea Floreasca, Nr. 28-30, București, Sectorul 1, cod postal 014462
021.203.51.00
Disclaimer