Gasoil Service SRL

Sector

Petrol și Gaze

Definitoriu

Gasoil Service este o companie 100% cu capital românesc, ce realizează servicii pentru industria petrolului și a gazelor, în special lucrări de workover.

Pe scurt

Cifra de afaceri: 8.08 mil. lei
Profit: 1.4564 mil. lei
Angajați: 42

Oameni cheie

Descriere

Gasoil Service SRL este o companie tânără cu capital 100% românesc, care a intrat pe piaţă internă a petrolului şi gazelor având convingerea că seriozitatea, profesionalismul şi perseverenţa sunt atuuri care conduc întotdeauna către succes.
Punem accent pe respectarea normelor HSEQ, acordând o atenţie deosebită condiţiilor de lucru, odihnă – refacere şi cazare a personalului, punând la dispoziţia acestuia module pentru cazare la sondă în conformitate cu cerinţele europene, precum şi mijloace de transport pentru deplasări. Legăturile pe care le stabilim atât cu clienţii cât şi cu colaboratorii noştri sunt solide, bazate pe respect reciproc.
Venim permanent în întâmpinarea dorinţelor şi necesităţilor acestora cu cele mai bune soluţii, ceea ce dă continuitate colaborărilor şi a fost cheia reuşitelor noastre de până acum.
Pentru OMV Petrom executăm lucrări de supervizare abandonări sondă în regim ANRM. Suntem subcontractori exclusivi de lucrări de workover pentru Weatherford©. Pentru Amromco Energy, Gasoil Service execută lucrări de workover și probe producție.

Contact

Str. Republicii, Nr. 108, Băicoi județul Prahova, 115200, România
+4.0749.127.720 +4.0244.26.23.27
Disclaimer