Electro Exim

Sector

Furnizor de echipamente

Definitoriu

ELECTRO EXIM S.R.L. intreprinde o varietate de activitati de export-import in industriile electrotehnica si energetica in domeniul productiei, transmisiei si distributiei energiei electrice.

Pe scurt

Cifra de afaceri: 2.23 mil. lei
Profit: 0.39 mil. lei
Angajati: 5

Oameni cheie

Descriere

Suntem partenerul dvs. ideal in furnizarea de solutii complete pentru siguranta in alimentarea cu energie electrica, oferind o gama larga de Generatoare de curent (grupuri electrogene) care sa asigure functionarea optima a echipamentelor dvs. electrice. Va suntem alaturi in identificarea solutiei care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. fie ca sunteti utilizator industrial sau casnic.
Pentru a va ajuta in alegerea generatorului potrivit, puteti accesa link-ul urmator sa vedeti ce au ales alti clienti de-ai nostri, in functie de domeniul de activitate.
Inainte de toate dorim sa va aducem la cunostinta cateva considerente pe care noi le apreciem a fi importante la alegerea unui echipament precum un generator de curent.
Desi de multe ori depindem de bugetul stabilit, avand in vedere ca achizitionarea unui generator de curent este o investitie pe termen lung, durata de viata a acestuia fiind undeva peste 30 de ani pentru o utilizare de back-up, va recomandam sa tineti cont de urmatoarele lucruri atunci cand alegeti un generator:
• Echiparea generatorului cu un motor de renume, de preferat cu reprezentanta in Romania (Perkins, Volvo, Iveco, Yanmar, John Deere, Cummins, etc.) deoarece aceasta va garanta ca oricand in viitor veti gasi pe piata consumabile si piese de schimb, daca va fi nevoie.
• Cand comparati generatoarele, aveti in vedere calitatea componentelor acestora. Componentele unui generator se uzeaza chiar si atunci cand generatorul functioneaza foarte putin, pe post de back-up (materialele imbatranesc, spre ex. garniturile, cauciucurile, mai ales acelea care nu sunt de calitate). Din acest motiv este importanta calitatea componentelor cu care generatorul este echipat, ceea ce va decide in final durata de viata a unui generator cat si costul intretinerii acestuia. Nu uitati ca dupa expirarea garantiei, remedierea oricaror probleme este in contul dvs. Va puteti astepta ca piese marunte din componenta unui generator ieftin sa se uzeze mult mai curand si din acest motiv cresc sansele ca generatorul nici sa nu porneasca atunci cand este nevoie de el. Este total gresit sa va ganditi ca un generator de back-up va fi utilizat prea putin si nu merita platita o diferenta, nu neaparat una semnificativa, pentru o calitate mai buna a acestuia. In majoritatea cazurilor, diferenta de pret la generatoare provine de la calitatea componentelor sale si de la costurile fabricantului care trebuie sa respecte anumite norme in fabricarea generatoarelor. Incercati sa va amintiti sau sa intrebati ce piese se schimbau dupa trecerea unei ierni la o Dacie de generatie veche si similar veti intelege si diferenta intre un generator mai ieftin si unul mai performant, dar mai scump. In trecut, acele racorduri de cauciuc pentru Dacii se gaseau la orice colt de strada, dar la un generator din ziua de astazi echipat cu componente mai putin calitative si de care nimeni nu a auzit, veti fi nevoit sa inlocuiti generatorul cu unul nou. Pentru alte informatii utile despre generatoare si sfaturi la achizitia acestora puteti accesa pagina noastradespre generatoare de curent.

Contact

Strada Ialomicioarei nr.21, Bucuresti
021.223.13.47
Disclaimer