Dafora

Sector

Petrol și Gaze

Definitoriu

Dafora executa servicii de foraj onshore pentru petrol, gaze naturale si ape geotermale, lucrari de probe productie si workover, cat si servicii de mentenanta si transport pentru foraj.

Pe scurt

Oameni cheie

Gheorghe Calburean - Presedinte

Descriere

Beneficiind de o experienta vasta in exploatarea de petrol si gaze, ne mandrim cu faptul ca Dafora a contractat majoritatea lucrarilor de foraj pentru companiile internationale implicate in acest sector pe piata din Romania. Indelungata activitate in acest domeniu, garantia executarii servicilor de calitate alaturi de implicarea si calificarea OAMENILOR Dafora au dus la promovoarea serviciilor si pe pietele de foraj internationale prin contracte derulate in Tanzania, Uganda, Sudan, Mozambic, Bulgaria, Franta si Israel. Iar din anul 2007 oferim serviciile noastre pentru clientii din Ucraina prin filiala Dafora Ucraina.
De asemenea, Dafora S.A. are o buna experienta in ceea ce priveste realizarea constructiilor civile, industriale, aeroportuare si de infrastructura. Iar in cadrul diviziei de constructii functioneaza o fabrica de confectii metalice si tamplarie PVC, precum si cea mai performanta statie de betoane din zona.
Echipamentul tehnic, intregul personal coordonat de specilaisti calificati si atestati in domeniile de referinta, alaturi de multitudinea de proiecte derulate determina o pozitie buna a companiei noastre pe piata.

Contact

Piata Regele Ferdinand I nr. 15 , Medias
026.984.45.07
Disclaimer