Comelf

Sector

Furnizor Echipamente

Definitoriu

Unul dintre obiectivele principale a fost realizarea în COMELF de maşini complet echipate: au fost realizate astfel maşină de turnat asfalt, freza de asfalt, macaraua telescopică, concasorul şi presele pentru compactat deşeuri metalice.

Pe scurt

Cifra de afaceri: 169.58 mil. lei
Profit: 3.8625 mil. lei
Angajati: 1.064

Oameni cheie

Constantin Savu - preşedintele CA
Dorin Radu Stoian - Director General

Descriere

COMELF SĂ a luat fiinţă pe structura Înteprinderii de Utilaj Tehnologic Bistriţa, fondată în 1971, prin transformarea acesteia în societate pe acţiuni. Iniţial a fost abordată dezvoltarea echipamentelor pentru protecţia mediului, eforturile fiind focalizate pe două domenii de interes major: desprăfuirea gazelor industriale; tratarea apelor; epurarea apelor; 1992 - Din acest an profilul de fabricaţie s-a diversificat, prin realizarea de componente pentru maşini terasiere iar apoi componente pentru centrale cogenerative cu turbine pe gaz. Unul dintre obiectivele principale a fost realizarea în COMELF de maşini complet echipate: au fost realizate astfel maşină de turnat asfalt, freza de asfalt, macaraua telescopică, concasorul şi presele pentru compactat deşeuri metalice.
1995 - Certificarea sistemului de management al calităţii conform ISO 9001 de către TUV Management Service, certificare menţinutăii,calit conform ISO 9001 de TUV Management Service, certificare până astăzi. 1999 - Societatea a fost privatizată integral cu capital românesc, acţionar majoritar fiind UZINSIDER SĂ Bucureşti. 2006 - S-a implementat un sistem de management al mediului, care a fost integrat cu cel de management al calităţii implementat anterior. 2008 - Comelf a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, prin reorganizarea internă a sectoarelor de fabricaţie. A început producţia de structuri din inox şi componente sudate pentru vagoane şi trenuri de mare viteză.

Contact

Strada Industriei Nr.4. 420063, Bistriţa, Jud. Bistriţa-Nasaud
+4.026.323.44.62
Disclaimer