Agmus

Sector

Furnizor de echipamente

Definitoriu

AGMUS este un partener de încredere pe piaţă utilajelor şi echipamentelor industriale

Pe scurt

Cifra de afaceri: 17.73 mil. lei
Profit: 0.7512 mil. lei
Angajati: 146

Oameni cheie

Mirel Tarnauceanu - Director General
Teodora Dimu - Director Comercial

Descriere

Agmus a luat naştere în anul 1975 sub denumirea IMAMUS (Întreprinderea de Maşini Unelte Speciale) şi începând cu anul 2004 facem parte din Grupul de Firme Conex Iaşi. Succesul nostru de lungă durata este construit pe un portofoliu larg de produse bazat pe proiectarea şi fabricarea de utilaje şi maşini-unelte speciale, echipamente, agregate şi linii tehnologice de fabricaţie.
AGMUS este un partener de încredere pe piaţă utilajelor şi echipamentelor industriale. Deţinem o vastă experienţă în furnizarea de soluţii tehnologice la un nivel optim calitate/preţ şi garantăm servicii ireproşabile de înalta performanţă.
Promovăm satisfacerea clienţilor că principal obiectiv şi punem la dispoziţia acestora o echipa de specialişti orientată spre dezvoltarea continuă şi diversificarea gamei de produse. Furnizăm produse şi servicii cu flexibilitate şi promptitudine, îndeplinind cele mai exigenţe cerinţe ale clienţilor noştrii.
Împreună cu preocuparea pentru mediul înconjurător, ne mândrim cu îngrijirea specială pentru personalul nostru, care este instruit corespunzător pentru a fi profesionist şi eficient. În plus, AGMUS convinge cu valorile sale tradiţionale de baza: Experienţă şi Expertiză, Agilitate şi Promptitudine, Calitate şi Execuţie Impecabilă, Diversificare şi Flexibilitate, Transparenţă şi Integritate.
În prezent ne lăudăm cu un palmares de proiecte, atât pentru piaţă internă cât şi pentru piaţă externă, ​​executând utilaje, echipamente şi piese de schimb pentru clienţi din ţări precum România, Olanda, Italia, Danemarca, Germania, Suedia, Austria, Siria, Iordania, Iran, Arabia Saudită, Egipt etc.

Contact

Calea Chișinău nr. 32, Iași, Jud. Iași
+4.023.223.43.33; +4.023.223.41.00
Disclaimer