Acasă » Petrol și Gaze » Consumatori » Companii din grupul KMG vor un credit sindicalizat de 390 milioane de dolari

Companii din grupul KMG vor un credit sindicalizat de 390 milioane de dolari

23 februarie 2015
Consumatori
energynomics

Rompetrol Rafinare, Rompetrol Downstream, KazMunayGas Trading AG şi KMG Rompetrol intenţionează să contracteze un credit de 390 milioane de dolari de la BCR, UniCredit Ţiriac Bank, Raiffeisen şi ING Bank, scrie Mediafax. Garantul creditului este grupul kazah KMG International. Împrumutul reprezintă o facilitate multivalută, scrie aceeași agenție de presă.

„Consiliul de Administmţie al Rompetrol Rafinare S.A. informeaza acţionarii şi potenţialii investitori cu privire la decizia prin care Rompetrol Rafinare S.A., Rompetrol Downstream S.R.L., KazMunayGas Trading A.G. şi KMG Rompetrol S.R.L. intenţionează să încheie în perioada următoare un credit sindicalizat de tip revolving în valoare de 390 milioane dolari, suma fiind destinată refinanţării unor credite anterioare dar şi pentru susţinerea activităţilor şi operaţiunilor curente ale companiilor”, arată un comunicat transmis de Rompetrol Rafinare Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Creditul va fi format din două tranşe: o facilitate angajantă de până la 240 milioane de dolari, cu o maturitate de trei ani; o facilitate neangajantă de până la 150 milioane de dolari valabilă timp de un an de la data contractării. Durata facilităţii neangajante poate fi extinsă la trei ani începând cu data încheierii contractului de facilitate de credit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *