Acasă » Evenimente externe » CoBuild 2024 începe din 16 mai, la Ciugud, în județul Alba-Iulia

CoBuild 2024 începe din 16 mai, la Ciugud, în județul Alba-Iulia

13 februarie 2024
Evenimente externe
energynomics

CoBuild 2024 își va deschide porțile pentru a 2-a oară între 16-18 mai 2024 la Ciugud, în centrul țării. CoBuild este principalul eveniment dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții din România. Scopul evenimentului este de a aduce împreună jucătorii pieței de construcții într-un cadru relaxat și informal. Misiunea echipei CoBuild este aceea de a crea o experiență unică de relaționare, informare și colaborare pentru toți pasionații de utilaje și tehnologie.

La prima ediție a CoBuild mii de vizitatori s-au bucurat de surprizele pregătite în cadrul evenimentului, iar expozanții au avut ocazia de a-și prezenta cele mai noi tehnologii și inovații.

Evenimentul a fost organizat într-un format tip festival, în care participanții au avut oportunitatea de a discuta și afla despre cele mai noi tehnologii din domeniu, de a testa utilaje în zona special amenajată, de a savura preparate delicioase și de a se bucura împreună întreaga familie de o varietate de activități în zonă special amenajată.

CoBuild reunește reprezentanți de top ai industriei de construcții din România într-un spațiu comun, unde concurența devine irelevantă. Prin urmare, CoBuild devine un mic oraș unde fiecare spațiu expozițional se transformă într-o locuință, iar reprezentanții companiilor prezente la eveniment sunt vecini. Astfel, CoBuild City devine o comunitate din care fac parte cei mai importanți jucători din piața de construcții. Scopul evenimentului este să dezvoltăm această comunitate, odată cu fiecare ediție anuală. CoBuild 2024 va fi un oraș împărțit în cartiere și străzi, va avea o piață centrală, cât și zone dedicate activităților demonstrative, de relaxare și servire a mesei, precum și spații dedicate copiilor. De la an la an, vom crește împreună CoBuild, în conformitate cu sloganul nostru: “Bilding the future together!”

Cifre Cobuild 2023

  • 3 zile
  • 52 expozanți
  • peste 10.000 de vizitatori
  • peste 23 milioane reach online

 

Publicul larg are acces nerestricționat la cele mai noi tehnologii, utilaje și produse conexe, toate într-un singur loc. Totodată, este locul perfect de întâlnire al profesioniștilor care vor să împărtășească din cunoștințele și experiența lor, în scopul de a inspira și provoca o schimbare pozitivă în industrie.

Prin intermediul inovațiilor promovate în cadrul CoBuild, sunt scoase în evidență instrumente și modalități de a construi responsabil și sustenabil, cu un impact minim asupra mediului înconjurător și sănătății omenirii. Astfel, vizitatorii CoBuild au ocazia să descopere cele mai noi tehnologii și utilaje care ne pot asigura un viitor mai bun.

Alătură-te comunității CoBuild și contribuie la progresul industriei de construcții din România!

www.cobuild.ro

 

Program 2023

joi – vineri, 10:00 – 18:00,

sâmbătă, 10:00 – 16:00

Adresa: comună Ciugud, județul Alba

 

Contact
Oana PATACHE
+40 728 851 100
[email protected]

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *