Acasă » Regenerabile » Solar » Agrovoltaic » CISOLAR 2024: Pentru dezvoltarea energiei regenerabile în Europa Centrală și de Est

CISOLAR 2024: Pentru dezvoltarea energiei regenerabile în Europa Centrală și de Est

16 februarie 2024
Agrovoltaic
energynomics

CISOLAR 2024 București, a 12-a Conferință și Târg pentru Energia Solară din Europa Centrală și de Est, va avea loc în perioada 15-17 octombrie 2024, la București, la Arena Laminor. Green Battery CEE 2024, a 3-a conferință și expoziție pentru soluții de stocare a energiei, și SEF 2024, Forumul Energiei Durabile, vor face parte din programul extins propus de CISOLAR 2024.

Cu peste un deceniu de istorie de pionierat, CISOLAR promite să ofere oportunități de neegalat pentru colaborare și dezvoltare. Pregătiți-vă pentru o gamă dinamică de peste 200 de delegați, peste 65 de vorbitori și reprezentare la nivel înalt din partea autorităților locale de reglementare. Vom avea prezentări pline de conținut, veți crea conexiuni solide în sesiunile de socializare și veți explora cele mai recente realizări tehnologice la Expoziția CISOLAR 2024, care va include peste 100 de standuri.

Ca răspuns la dinamica peisajului energetic, Conferința și Târgul comercial Green Battery CEE 2024 ilustrează avangarda progreselor tehnologice de stocare a energiei, oferind o perspectivă strategică asupra viitorului infrastructurii de energie regenerabilă din regiune.

SEF 2024 va prezenta o explorare aprofundată a celor mai recente tendințe și perspective în energia eoliană, biocombustibili, hidrogen și industria vehiculelor electrice, oferind perspective strategice neprețuite pentru părțile interesate din spectrul energetic.

Regiunea ECE devine rapid una dintre cele mai dinamice și promițătoare piețe de energie regenerabilă din Europa. România, Polonia, Ungaria, Țările Baltice, Cehia, Slovacia, Moldova, Bulgaria, Ucraina și Balcanii sunt pregătite pentru o creștere substanțială a capacității de energie solară, prezentând oportunități profitabile de investiții și dezvoltare.

România a fost aleasă ca țară gazdă pentru CISOLAR 2024 datorită planurilor sale ambițioase de a dezvolta o capacitate nouă de energie solară de aproape 7 GW în următorii șapte ani. În plus, piața de energie solară din România este proiectată să crească la o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de peste 9% din 2023 până în 2027.

Explorați o gamă variată de subiecte, inclusiv politici de reglementare, mecanisme de finanțare, aplicații comerciale și industriale, agrovoltaice, ferme solare la scară de utilitate, soluții solare rezidențiale, descentralizare, centrale electrice virtuale, transport și proiecte solare plutitoare.

Vă invităm să faceți parte din această călătorie transformatoare către un viitor mai durabil. Indiferent dacă sunteți de multă vreme în industrie, un decident de politici, un investitor sau un antreprenor aspirant, CISOLAR 2024 București promite să fie un eveniment cu un impact de neegalat.

De ce CISOLAR?

De la înființarea sa în 2012, CISOLAR a fost un pionier al propulsării industriei energiei solare pe piețele europene emergente. Misiunea noastră este să promovăm un viitor alimentat de energie curate și regenerabilă prin colaborare, inovare și progres.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *