Acasă » Electricitate » Chimcomplex decide pe 1 octombrie dacă își majorează capitalul social

Chimcomplex decide pe 1 octombrie dacă își majorează capitalul social

Capitalul social al combinatului Chincomplex Borzești ar putea fi crescut cu 33,1 milioane de lei, la 129,2 milioane de lei, printr-o acțiune de creștere a valorii nominale a acțiunilor. O decizie va fi luată după ședința Adunării Generale a Acţionarilor din 1 octombrie.

În comunicatul remis Bursei de Valori București se arată că majorarea capitalului va fi făcută din rezervele constituite din profitul obţinut de companie în perioada 2003-2006, precum şi din câştigul net înregistrat după acest interval.

Majorarea capitalului social nu va fi unicul subiect major pe agenda de lucru din 1 octombrie. Tot atunci se va discuta și supune la vot contractarea unui credit de 5 milioane de lei de la Raiffeisen Bank, pentru finanţarea capitalului de lucru.

Rezultatele financiare semestriale ale combinatului arată că societatea Chimcomplex Borzești a realizat în primele șase luni o cifră de afaceri de 93,2 milioane de lei, și un profit net de 4,2 milioane de lei.

Chimcomplex a primit, în luna aprilie, fonduri nerambursabile de 23 milioane de lei pentru o investiţie de 63,7 milioane de lei într-o instalaţie de producţie a energiei electrice şi termice în cogenerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *