Acasă » Interes general » CEZ donează echipamente medicale Spitalului Municipal Curtea de Argeș

CEZ donează echipamente medicale Spitalului Municipal Curtea de Argeș

24 decembrie 2020
ESG
Energynomics

Grupul CEZ România încheie anul 2020 sub semnul faptelor bune, prin intermediul unui parteneriat menit să ofere comunității din Curtea de Argeș acces la servicii medicale de calitate. În luna decembrie, misiunea de a sprijini Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Municipal Curtea de Argeș a fost concretizată prin achiziția de echipamente medicale și dotarea spitalului cu o nouă mașină de spălat profesională.

Inițiativa dedicată Spitalului Municipal Curtea de Argeș a fost propusă de un angajat al Grupului CEZ în România, ca răspuns la îndemnul de a veni în sprijinul comunităților afectate de criza cauzată de COVID-19, în cadrul proiectului intern Generatorii de bine.

”Prin cele 8 proiecte câștigătoare ale ediției 2020, care au obținut finanțare din partea companiei, am extins bucuria de a dărui în comunitățile din care facem parte, investind în educație și sănătate pentru generațiile viitoare”, spun oficialii CEZ.

„Încă de la început, am fost alături de comunitatea din Curgea de Argeș, iar implicarea noastră pentru o viață mai bună continuă prin investiția în sănătate și îngrijiri medicale de calitate. Credem în puterea faptelor bune, iar din acest motiv, acționăm întotdeauna pentru siguranța și sănătatea generațiilor viitoare și pentru a genera o schimbare în bine în comunitățile din care facem parte”, a transmis Ondrej Safar – Country Manager CEZ România.

Astfel, aproximativ 60.000 de persoane arondate Spitalului Municipal Curtea de Argeș vor putea beneficia de servicii medicale de calitate.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *