Acasă » Petrol și Gaze » CEE Equity Partners urmărește achiziția Oscar Downstream

CEE Equity Partners urmărește achiziția Oscar Downstream

22 aprilie 2019
Furnizare
energynomics

CEE Equity Partners, unul dintre cei mai mari manageri de capital privat din regiunea Europei Centrale și de Est, a pus ochii pe cea mai mare afacere independentă de pe piața carburanților din România și negociază achiziția Oscar Downstream, susțin surse din piață citate de Mirsanu.ro. Oficialii Oscar au negat, însă, informația. Totodată, reprezentanții CEE Equity Partners nu au făcut niciun comentariu pe subiectul unei posibile tranzacții cu Oscar Downstream.

Fondul finanțat preponderent de către statul chinez este în faza în care caută să își structureze un portofoliu de investiții în România, după ce a scanat peste patru ani mai multe oportunități în domenii precum energie, telecomunicații și infrastructură, iar în ianuarie 2019 a pus piciorul pe piața locală prin preluarea pachetului majoritar de acțiuni la compania de iluminat public Flash Lighting Services.

Oscar Downstream, companie cu o cifră de afaceri în 2017 de circa 2,05 mld. Lei (445 mil. euro, peste 500 mil. dolari calculat la cursul anual mediu de schimb), a mai fost și în trecut pe radarul investitorilor, fără a închide vreo tranzacție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *