Acasă » Termo » Minerit » CE Hunedoara are un nou director general

CE Hunedoara are un nou director general

18 februarie 2015
Minerit
energynomics

Constantin Jujan a fost numit, marți, director general la Complexul Energetic Hunedoara (CE Hunedoara), iar Alexandru Blaj este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) al societăţii energetice hunedorene, scrie gazetadedimineata.ro. Procesul de recrutare a fost făcut cu ajutorul firmei Quest Advisors.

Constantin Jujan, considerat un bun specialist în minerit, conducea Mina Petrila în momentul numirii, şi în trecut a fost şi director general al Companiei Naţionale a Huilei, care face parte acum din CE Hunedoara.

Echipa compusă din Aurel Niculescu şi Ioan Stamin Purcaru, primul director general, cel de-al doilea preşedinte CA, şi-au înaintat demisiile după ce delegația Fondului Monetar Internaţional a constatat că situaţia economică a CE Hunedoara este una “nefavorabilă”.

De la înfiinţarea CE Hunedoara, la 1 noiembrie 2012, postul de director general a fost ocupat de Costel Alic, Daniel Andronache şi Aurel Niculescu.

Guvernul României şi-a asumat o perioadă de graţie în care să încerce să echilibreze situaţia înregistrată la CE Hunedoara astfel încât societatea să poată fi salvată de la faliment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *