Acasă » Electricitate » Care este viitorul sectorului energiei din România? Energy R/Evolution, evenimentul care îți dă toate răspunsurile

Care este viitorul sectorului energiei din România? Energy R/Evolution, evenimentul care îți dă toate răspunsurile

28 martie 2023
Electricitate
energynomics

De mai bine de un an și jumătate, România, la fel ca întreaga planetă, se confruntă cu o nouă provocare majoră: cea a energiei. Combinată cu schimbările climatice, care fac tot mai urgentă renunțarea la combustibilii fosili, criza energiei pare să fi generat furtuna perfectă.

Energy R/Evolution aduce la un loc, pe 6 aprilie, de la ora 10, la Sheraton București, protagoniștii români ai acestei drame, pentru a găsi răspunsuri la întrebări care ne frământă pe toți, fie simpli cetățeni, reprezentanți ai autorităților sau ai companiilor. Se vor ieftini curentul și gazele? Vom ști să profităm de oportunitățile momentului? Ne va prinde pregătiți următoarea iarnă? Vom reuși să atingem obiectivele de decarbonizare? Sunt politicile actuale cele mai bune sau ar putea fi optimizate? Cât de rapid vom face tranziția de la combustibili fosili la energii regenerabile? Se va schimba radical modelul pieței europene a energiei?

Printre speakeri se numără:

  • Cristian Ilie – Secretar de Stat în Ministerul Energiei
  • Cristian Bordei – Senator USR în Comisia pentru Energie
  • Johannes Becker – Partener TPA România
  • Mihai Verșescu – Secretar General PATRES
  • Laurențiu Urluescu – Președinte AFEER
  • Mirel Jarnea – Utility Sales Director Romania LONGi
  • Ciprian Bodiu – Director General Parapet
  • Adrian Ienciu – Marketing Manager, ENSYS Renewable Solutions

Participarea la eveniment este gratuită, în format fizic sau online, în platforma de evenimente virtuale IC Events. Pentru participarea la conferință, vă puteți înscrie AICI.

Energy Revolution – Care este viitorul sectorului energiei din România? – este un eveniment realizat de wall-street.ro, sponsorizat de ENSYS, LONGi și PARAPET.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *