Acasă » Evenimente externe » BusinessMark organizează ”Noerr’s Annual Tax & Finance Conference”

BusinessMark organizează ”Noerr’s Annual Tax & Finance Conference”

19 noiembrie 2021
Evenimente externe
energynomics

Sfârșitul oricărui an financiar este întotdeauna plin de provocări pentru profesioniștii din domeniul financiar, mai ales în cazul în care respectivul an a fost afectat de o pandemie și de un mediu politic și fiscal aflat în continuă schimbare.

Astfel, Noerr propune specialiștilor din domeniul financiar o discuție cu focus special pe SAF-T, proceduri de închidere a anului fiscal, consolidare fiscală, stimulente și scutiri fiscale, în cadrul conferinței online ”Noerr’s Annual Tax & Finance Conference” ce este organizată cu sprijinul BusinessMark.

Temele abordate vor fi

  • Consolidare fiscală (TVA și impozit pe profit)
  • Proceduri de închidere a anului și alte aspecte care trebuie avute în vedere: rezultatele inventarierii, provizioane și angajamente, rezervă legală, active nete ajustate
  • Stimulente și scutiri fiscale relevante la sfârșitul anului (amnistie fiscală pentru dobânzile și penalitățile pentru plata cu întârziere, amnistie fiscală pentru diurne, bonificații din impozitul pe profit în funcție de activele nete)
  • Provocarea SAF-T
  • Cum va arăta contabilitatea în 2030

Evenimentul se va încheia cu o dezbatere despre viitorul contabilității în contextul unei tendințe pronunțate de digitalizare și automatizare.

Vor împărtăși din experiența lor:

  • Theodor Artenie, Head of Tax, Noerr
  • Nicoleta Florea, Head of Accounting & Payroll, Noerr
  • Andrei Copil, Management Consultant, Noerr

Invitat special: Ioan Floria, Partner & CEO, Bizee

Evenimentul va fi moderatde Iulian Sorescu, Partener, Head of Noerr Finance & Tax, Romania.

Conferința este dedicată: directorilor financiari, directorilor generali, controllerilor financiari, directorilor economici, directorilor contabili, contabililor, antreprenorilor.

Participarea la eveniment este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă, AICI.

Evenimentul este organizat de Noerr cu susținerea BusinessMark.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, Matek.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *