Acasă » Regenerabile » Biomasă » Axis Industries prezintă soluții eficiente de inginerie, la RENEXPO South-East Europe

Axis Industries prezintă soluții eficiente de inginerie, la RENEXPO South-East Europe

17 noiembrie 2014
Biomasă
energynomics

În perioada 19-21 noiembrie 2014, la Sala Palatului din București, grupul Axis Industries va prezenta soluții eficiente de inginerie pentru domeniul industrial și energetic, în cadrul evenimentului “RENEXPO South-East Europe”, cel mai mare și mai important târg de energie regenerabilă din România.

Excelența dovedită în soluții inovatoare, personalul experiementat, serviciile și prețurile competitive sunt tot atatea atuuri în abordarea oricărui proiect. Misiunea Axis Industries este de a furniza proiecte sigure și de succes, în beneficiul tuturor părților interesate.

Întreg pachetul de servicii și produse va fi prezentat în cadrul evenimentului “RENEXPO South-East Europe”.

Axis Industries își desfășoară activitatea în domenii precum biocombustibil, echipament termic, soluții specifice de inginerie destinate ramurei industriale și energetice, cât și management de construcții.

AI axioma

Grupul deține o vastă experiență în domeniul construcțiilor de centrale termice și centralelor mixte termice și electrice, tip XILO.

Un pachet întreg de soluții ce răspunde perfect nevoilor fiecărui client în parte

Axis Industries vinde echipament tip XILO, pentru centrale pe biomasă, depozite de biocombustibil, transport de combustibil și echipament de sortare, boilere, cazane, sisteme de evacuare a gazelor și a cenușii, echipamente și instalații automatizate etc.

AI xilo

Axis Industries dezvoltă și implementează sisteme IT de tip ENCO, proiectate atât pentru mediul de business, cât și pentru uz casnic.

Axis Industries este un lider între antreprenorii din Țările Baltice, fiind unul dintre cei mai mari producători dispozitive tip QALCO, pentru măsurarea consumului de apă, căldură, dar și substații automatizate de încălzire.

AI enco

Grupul produce contoare de căldură, energie și răcire, contoare de căldură cu ultrasunete, contoare de măsurare pentru căldură și apă cu unde magnetice, contoare de măsurare a apelor uzate.

Axis Industries oferă servicii la cheie de tip SOLVO pentru construirea stațiilor și substațiilor de distribuție a energiei.

Grupul oferă consultanță în domeniul distribuției și furnizării de electricitate, pentru proiectarea de substații și stații de distribuție de până la 400 KV, pentru montajul de instalații electrice și sisteme de control, automatizare și protecție relee.

Soluțiile de tip SOLVO pentru automatizarea proceselor tehnologice sunt implementate cu succes în diverse arii ale companiilor industriale și energetice.

Axis Industries oferă soluții tip SOLVO care întrunesc cel mai bine nevoile oricărei companii industriale sau energetice, luând în calcul tipul afacerii și starea echipamentului.

AI solvo

În prezent, grupul Axis Industries are o echipă formată din peste 900 de specialiști.

Grupul investește în mod constant în dezvoltarea tehnologiilor și produselor inovatoare și utilizează realizări științifice și de ultimă oră în activitățile sale.

AI efficiency

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.