ROEC (Romania Energy Center)

Sector

Think Tank, Analiza, Consultanta

Obiective

ROEC este primul think tank independent de limbă engleză din România proiectat să funcționeze ca un pol de expertiză de elită pentru studii de energie, relații internaționale, politica externă, economie și studii de arie. Înființat ca think tank în 2010, ROEC are doua direcții de activitate: cea de think tank (cu propriile programe și proiecte) și o direcție comercială (servicii specializate de cercetare, analiză și consultanță oferite în regim contractual actorilor din piata - companii, decidenți, societate civilă). Mai multe detalii aici: www.roec.biz

Oameni cheie

Eugenia Gușilov - Director

Descriere

Ca think tank, scopul ROEC este să contribuie la dezbaterile publice importante din țară, sa sprijine o guvernare transparentă si competenta, sa lanseze subiecte in premiera, sa analizeze teme dificile, sa creasca gradul de conștientizare publica prin analize si evenimente de o calitate exceptionala, si sa contribuie la modernizarea accelerata a Romaniei.

Pe partea de business, ROEC ofera o paleta larga de servicii de analiză și consultanță decidenților și comunității de afaceri. Domeniile cheie de expertiză: politici publice; piețe, investiții, infrastructura energetică; analize de țară, sector, sau companie; prognoze; evolutii economice si de securitate regionala; analiză comercială; monitorizarea și analiza cadrului de reglementare; studii de arie (Rusia, Ucraina, Europa de Est).
Mai multe informatii aici: www.roec.biz

Contact

Calea Călărașilor 319, sector 3, București, 030622, Romania
+40.314.328.737
Disclaimer