Patronatul Român al Gazelor

Sector

Petrol și Gaze

Obiective

Patronatul Român al Gazelor este o organizaţie patronală autonomă, independentă faţă de autorităţile publice, profesională şi managerială, fără caracter politic.

Oameni cheie

Mircea Vescan - Președinte

Descriere

Patronatul Român al Gazelor este o organizaţie patronală autonomă, independentă faţă de autorităţile publice, profesională şi managerială, fără caracter politic, care a luat fiinţă în 5 martie 2003.
Obiectivele primordiale ale PRG sunt legate de evoluţia economică a României că ţară-membră a Uniunii Europene şi a modului în care este afectată industria gazelor naturale, în cadrul acestui proces.
Mulţumită actualei structuri şi continuei extinderi a componenţei sale, care include, atât societăţi româneşti private, cât şi sucursale ale unor societăţi străine, acoperind domeniile de inginerie şi dezvoltare tehnologică, construcţii şi montaje de conducte şi instalaţii pentru industria de petrol şi gaze, fabricare de echipament energetic, executarea de racorduri şi instalaţii interioare de gaze, etc., Patronatul Român al Gazelor se prezintă ca un sistem capabil să acopere multiplele aspecte ale industriei energetice din România şi, în particular, ale domeniului gazelor naturale.

Contact

Str. Maria Rosetti Nr.8A, Etaj 5, Sector 2, 020481 București
+4.021.312 55 61
Disclaimer