Kotra

Sector

Organizatie

Obiective

Korea Business Center (KOTRA) este o organizatie guvernamentala sud-coreana care are ca scop facilitarea relatiilor de afaceri intre companiile romanesti si cele sud coreene.

Oameni cheie

Kil-Beom Lee - Director General
Vlad PETRE - Marketing Specialist

Descriere

Korea Business Center (KOTRA) reprezinta o punte de legaturea pentru stabilirea relatiilor comerciale intre companiile din cele doua tari, inca de la infiintarea agentiei, in anul 1990. KOTRA Bucuresti este filiala a agentiei guvernamentale sud coreene KOTRA, sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii si Economiei din Republica Coreea.
Korea Business Center Bucuresti contribuie la stabilirea de schimburi comerciale si economice intre Romania si Coreea de Sud, asigurand urmatoarele servicii:
I. Asistenta de marketing constand in :
- cercetarea de piata
- crearea de noi oportunitati de colaborare prin stabilirea regulata a intalnirilor de afaceri intre companii din cele doua tari, tinand cont de domeniul de activitate.
- organizarea de misiuni economice, delegatii, atat in Europa cat si in Coreea, vizitarea targurilor internationale.
- organizarea video-conferintelor.
II. Promovarea investitiilor coreene
Incurajam investitiile in Romania oferind partii coreene analize ale mediului investitional , consultanta, negocierea contractelor cu posibilii parteneri din Romania.
Actiunile organizate de KOTRA respecta regulile internationale, codul de bune practici si raspunde nevoilor tuturor clientilor.

Contact

Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42-44, Cladirea A, Etaj 1, Sector 1, 013696, Bucuresti
021.233.21.71/2/3
Disclaimer