Acasă » Interes general » Asociația Energia Inteligentă montează panouri fotovoltaice în gospodării izolate din Munții Vrancei

Asociația Energia Inteligentă montează panouri fotovoltaice în gospodării izolate din Munții Vrancei

20 iulie 2022
ESG
energynomics

Asociația Energia Inteligentă lansează cea de-a treia ediție a proiectului „Energie pentru Viață” prin care va monta panouri fotovoltaice în gospodării izolate din Munții Vrancei. În cinci case situate în comunele Năruja și Vintileasca din Județul Vrancea, diferența dintre întuneric și lumină va fi făcută de simpla apăsare a unui întrerupător, datorită companiilor care susțin acest proiect.

„Cea de-a treia ediție de „Energie pentru Viață”, cea care va aduce lumina în cinci gospodării din Munții Vrancei și o rază de speranță locuitorilor lor, persoane cu vârste înaintate”, declară Dumitru Chisăliță, Președintele Asociației Energia Inteligentă. “Ne-am propus să continuăm acest proiect și în viitor, să îl facem cât mai cunoscut atât pentru a face o diferență pentru familiile vizate de proiect cât și pentru a crește gradul de conștientizare asupra faptului că există un număr atât de mare de gospodării fără electricitate. Împreună putem face o diferență pentru semenii noștri.”

“Ne bucurăm să extindem contribuția, de data aceasta alături de Asociația Energia Inteligentă, și să implementăm, pentru familii defavorizate, o soluție de producție de energie verde benefică atât pentru ei, cât și pentru mediul înconjurător”, a declarat Eric Stab, Președinte Director General ENGIE Romania.

Proiectul „Energie pentru Viață” este susținut de companiile ALRO, Vimetco Extrusion, ENGIE Romania, Ostenweg și Electroscape, alături de care mai sunt comunitatea 4×4 Vrancea și Cabana Fulga Năruja, casa echipei de proiect pe perioada derulării lucrărilor de montaj al panourilor fotovoltaice.

 

Asociația Energia Inteligentă

Asociația Energia Inteligentă (AEI) reunește profesioniști din domeniul gazelor naturale, hidrogenului, energiei electrice și eficienței energetice. Membrii săi militează pentru un preț corect al gazelor și pentru creșterea transparenței în piața de energie din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *