Acasă » Electricitate » ANRE caută propriul furnizor de energie și gaze

ANRE caută propriul furnizor de energie și gaze

19 martie 2019
Electricitate
Energynomics

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE caută furnizor de energie electrică și gaze naturale pentru propriile sedii. Astfel, reglementatorul intenționează să încheie un contract de cumpărare a energiei electrice pentru perioada 01.05. 2019 – 31.12.2019 și un contract de cumpărare gaze naturale pentru aceeași perioadă, ambele cu posibilitate de prelungire, conform investenergy.ro.

Furnizorii interesați pot transmite ofertele care vor evidenția prețurile de vânzare până pe 2 aprilie. Condiția impusă de ANRE este ca prețurile, ce reprezintă unic criteriu de atribuire a contractelor, să rămână ferme pe toată perioada de derulare a contractelor, se specifică în anunțurile instituției.

ANRE are nevoie să achiziționeze energia electrică pentru 12 puncte de consum din ţară, inclusiv sediul central din Bucureşti, cu un consum total în cele cele 8 luni de 110.000 KWh. Totodată, achiziționează gaze naturale pentru 6 punctele de consum, un total de 127,5 MWh pentru următoarele 8 luni din acest an.

Autor: Energynomics

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *