Acasă » Interes general » ANRE alocă 10 mil. lei unei noi campanii de informare a clienţilor

ANRE alocă 10 mil. lei unei noi campanii de informare a clienţilor

9 ianuarie 2023
Interes general
energynomics

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) alocă 10 milioane de lei, fără TVA, pentru achiziţia de servicii de campanii de publicitate, contractul urmând să fie încheiat pe o perioadă de opt luni, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Conform sursei citate, obiectul achiziţiei se referă la o campanie de informare a clienţilor finali de energie electrică şi gaze naturale cu privire la drepturile lor, inclusiv dreptul de a schimba furnizorul de energie fără costuri suplimentare.

„Întreaga campanie va fi împărţită pe două perioade, care la rândul lor vor include câte trei etape, după cum urmează: I etapă – concept şi creaţie, II etapă – producţie, III etapă – difuzare şi promovare. Campania se va desfăşura prin următoarele canale: mass-media audiovizuală – difuzarea spoturilor video pe posturi TV; difuzarea spoturilor audio pe staţii radio; distribuirea materialelor advertoriale pe portalurile de ştiri online; mediul online – organizarea de conferinţe/simpozioane cu experţi/influenţatori/formatori de opinie, din mediul online de specialitate; derularea campaniei Google Ads în Reţeaua de Display Google pe site-uri ce difuzează ştiri de specialitate (aferente sectorului energiei) şi generale; social media – distribuirea spoturilor video scurte în cadrul reţelelor de socializare; promovarea materialelor aferente campaniei pe reţele de socializare (Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIN, Twitter)”, precizează anunţul, potrivit Agerpres.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 februarie 2023, ora 15:00.

Potrivit anunţului, ofertantul trebuie să facă dovada că a finalizat în ultimii trei ani, împliniţi la data termenului limită pentru depunerea ofertei, menţionat în anunţul de participare, servicii similare cu serviciile care fac obiectul prezentei achiziţii, cu o valoare cumulată de minim 10 milioane lei, fără TVA, la nivelul unuia sau maxim a trei contracte.

„Prin servicii similare se înţeleg servicii de informare în mass-media audiovizuală, mediul online şi social media”, se precizează în document.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *