Acasă » Interes general » Andrei Covatariu, al doilea român între cei mai promițători viitori lideri energeticieni la nivel global

Andrei Covatariu, al doilea român între cei mai promițători viitori lideri energeticieni la nivel global

energynomics

Andrei Covatariu, Vicepreședintele FEL România pentru Cooperare Internațională, a fost cooptat în Future Energy Leaders (FEL) 100, viitori lideri energetici la nivel global, program aflat sub egida World Energy Council, se arată într-un comunicat al FEL România remis energynomics.ro.

Andrei Covatariu se alătură astfel lui Claudiu Butacu, Vicepreședinte FEL România pentru Parteneriate, care a fost selectat în anul 2015, ca reprezentant al României. în cadrul programului celor mai promițători viitori lideri energeticieni la nivel global.

Andrei Covatariu este membru al FEL România din anul 2014 și face parte din Board-ul Organizației din septembrie 2016. Cu o experiență profesională cumulată de peste 6 ani, Andrei Covatariu este Asistent Executiv pentru CEO și Country Manager Enel România și Expert Afiliat Energy Policy Group. De asemenea, el ocupă poziția de Contributing Analyst pentru Wikistrat și este doctorand în domeniul managementului Sistemului Enegetic Național, în contextul politicilor europene în energie, la ASE București, se mai arată în comunicat.

Future Energy Leaders 100 este platforma destinată să inspire și să modeleze liderii din sectorul energetic. Programul este conceput pentru a facilita, pentru o perioadă de maxim 3 ani, interacțiunea între un număr riguros selectat de participanți din toată lumea și pentru a face posibilă colaborarea regională și internațională.

Potrivit reprezentanților FEL România, în fiecare an, programul selectează 35 tineri profesioniști de mare perspectivă pentru a se alătura FEL 100, iar selecția din acest an a fost una extrem de competitivă, înregistrându-se peste 160 de aplicații pentru pozițiile disponibile.

FEL România este un program inițiat și coordonat de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și face parte din Comunitatea globală Future Energy Leaders, dezvoltată de World Energy Council. Formată din 29 de membri din sectoare profesionale variate, activează, în principal în domeniul industriei, în cadrul a peste 20 de companii sau organizații din București, Timișoara, Arad, Târgu-Jiu și Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *