Acasă » Electricitate » Am lansat numărul 23 al revistei energynomics.ro, la Energy Strategy Summit 2019!

Am lansat numărul 23 al revistei energynomics.ro, la Energy Strategy Summit 2019!

11 iunie 2019
Electricitate
energynomics

Numărul 23 al revistei energynomics.ro Magazine s-a lansat marți, 11 iunie, în cadrul celei de-a cincea ediții a Energy Strategy Summit.

184 de pagini de interviuri, analize și opinii, integral bilingve, la cea mai bună calitate grafică, vor ajunge la profesioniștii din industria energetică din România, la managerii celor mai active companii și la oficialii din autoritățile de reglementare cu atribuții în sectorul energetic.

COMANDĂ REVISTA la office @ wing-media.com

Banner abonare revista-2017-730x75-RO

Pentru aceștia, abordăm temele de maximă actualitate, de la nevoile investitorilor interesați de sectorul de petrol și gaze, la întârzierea clarificării cadrului de funcționare a prosumerilor, de la amenințările tot mai presante pentru sectorul de termoficare, la oportunitățile pe care le aduce angajarea fermă a Uniunii Europene pe traseul către decarbonizare.

Câteva idei din cuprins

Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz, vorbește despre planurile de diversificare ale grupului. Am aflat că sunt urmărite nu doar investițiile anunțate deja, în centralele de la Iernut și Mintia, ci și în petrochimie și regenerabile. „Trebuie să continuăm pe ideea de a ieși în afara țării pentru a face din Romgaz o companie de top european și mondial”, ne-a declarat directorul general Adrian Volintiru.

Cosmin Ghiță, Directorul general al SN Nuclearelectrica, vorbește despre acordul semnat cu chinezii de la CGN pentru realizarea companiei de proiect necesare Unităților 3 și 4. În plin proces de retehnologizare a Unității 1, care va costa 1,2-1,5 miliarde euro, SNN urmărește să-și asigure și combustibilul pe viitor, prin posibila preluare a uzinei de la Feldioara, uzina care aparține CNU, susține Cosmin Ghiță.

Spencer Coca, Country Manager Mazarine Energy, ne-a prezentat povestea unui succes neașteptat – în 2017, Mazarine a preluat 19 perimetre de la OMV Petrom din România. Ulterior, a încheiat contract de transfer de business pentru încă 9 perimetre, provenind tot de la Petrom.”Acum suntem al doilea mare jucător din Moldova”, ne-a spus Spencer Coca, „avem 400 de angajați” și „veștile sunt bune, avem campanii de foraj și am constatat că putem să forăm economic, mai ieftin decât alți operatori – noi, în general, dacă privim costurile, am reușit să le reducem cu până la 40%”, spune oficialul Mazarine Energy.

În noul număr energynomics.ro Magazine, apar de asemenea autorități și manageri, companii și experți din toate sectoarele energetice, între care Victor Gânsac (Safetech Innovations), Bogdan Cojocaru (Stratum Enclosures), Cristian Secoșan (Siemens România), Adrian Borotea (RWEA), Eric Stab (ENGIE România), Franck Neel (FPPG), Septimiu Stoica (BRM), Claudiu Crețu (ELCEN), Dorel Goia (TeraPlast).

COMANDĂ REVISTA la office @ wing-media.com

Începând cu 15 iunie, energynomics.ro Magazine va fi distribuită gratuit prin curier către mai bine de 100 de companii și sute de experți de vârf din România. Deja, energynomics.ro Magazine este disponibilă pentru achiziţie, pe bază de abonament, prin intermediul site-ului energynomics.ro.

Menținem perspectiva integrată asupra întregii industrii, cu patru secțiuni distincte pentru fiecare mare sector – electricitate, petrol și gaze, regenerabile, termoficare – și o secțiune de interes general.

Puteţi vedea toate numerele anterioare, în format electronic, AICI.

Dacă vreţi să ne propuneţi o temă, o colaborare editorială sau publicitară, vă invităm să ne scrieţi pe adresa office @ wing-media.com. Pentru abonamente, vă invităm să folosiţi aceeaşi adresă office @ wing-media.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.