Acasă » Evenimente » Am început colectarea candidaturilor pentru Energynomics Awards 2020!

Am început colectarea candidaturilor pentru Energynomics Awards 2020!

15 octombrie 2020
Evenimente
energynomics

În perioada 15 octombrie – 15 noiembrie, companiile care activează în domeniul energetic românesc sunt așteptate să transmită candidaturile pentru ediția a VIII-a a premiilor Energynomics. Câștigătorii vor fi comunicați și celebrați pe 3 decembrie, într-o ceremonie care va fi transmisă LIVE ONLINE. Audiența va fi alcătuită din peste 200 de lideri de vârf ai industriei, precum și decidenți din industriile conexe și din rândul autorităților publice cu atribuții de reglementare și control.

Accesul la competiție este liber și gratuit pentru oricare companie care activează în domeniul energetic românesc, indiferent de mărime, sector de activitate sau structură a acționariatului.

Pentru a vă înscrie între participanți, pentru a beneficia de o expunere premium și – de ce nu? – pentru a câștiga unul dintre premii, scrieți-ne la office at energynomics.ro.

DESCARCĂ FORMULARUL DE ÎNSCRIERE A CANDIDATURII!

Calendarul competiției

15 octombrie – 15 noiembrie – Colectarea proiectelor candidat

16 noiembrie – Proiectele sunt transmise Juriului. Jurații pot cere informații suplimentare

21 noiembrie – Juriul primește informațiile suplimentare

25 noiembrie – Juriul stabilește proiectele câștigătoare

3 decembrie – Gala de înmânare a premiilor și a statuetelor Energynomics Awards 2020

Petrol și gaze, regenerabile, electricitate și termoficare, producători sau distribuitori, furnizori de servicii sau echipamente, tineri și seniori, cu toții sunt bine veniți la Gala Energynomics Awards 2020, locul unde recunoaștem și sărbătorim reușita și bunele practici de peste an, în sectorul energetic din România.

Pentru detalii despre premii și categorii, vizitați site-ul evenimentului: Energynomics Awards 2020. Am pregătit răspunsuri la CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI pe care le-am primit în legătură cu Energynomics Awards. Pentru alte informaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi la office at energynomics.ro.

Pentru selectarea câștigătorilor, jurații vor examina fiecare candidatură pe baza a trei principii fundamentale:

SUCCES – candidaturile trebuie să poată proba reușita comercială în sectorul de activitate al companiei respective

IMPACT – candidaturile trebuie să aibă un impact cuantificabil asupra sectorului energetic, asupra comunității sau economiei în ansamblu

INOVAȚIE – candidaturile trebuie să poată proba introducerea în sectorul energetic românesc a unor produse/servicii/practici de business inovative care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a afacerilor

Detalii despre edițiile anterioare sunt disponibile la adresele de mai jos:

2013    2014    2015    2016   2017   2018   2019

Lansate în 2013, premiile Energynomics au rolul de a recunoaște și răsplăti reușita și bunele practici în sectorul energetic din România.

Despre organizator

Energynomics este cea mai complexă platformă de comunicare dedicată sectorului energetic românesc, cuprinzând site-ul, revista trimestrială și seria de evenimente concept propriu: Energy Breakfast Club, Spring Cocktail, Energy Strategy Summit, Energynomics Awards, Eficiență energetică, Regional Approach, DigitALL.

Energynomics este singura agenție media care oferă o gamă completă de servicii și consultanță specializată companiilor ce activează în domeniul energiei, în România și în regiune. Implicați pentru o lungă perioadă de timp și în diverse moduri în sectorul energetic din România, acţionarii Energynomics au decis să vină în întâmpinarea nevoilor jucătorilor publici și privați cât și a ONG-urilor care activează în sectorul energetic. Energynomcis oferă produse media și servicii business de elită personalizate, cu un spor de valoare unic generat de experiența în industrie şi dedicarea exclusivă pe acest sector.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *