Acasă » Petrol și Gaze » Alina Popa preia mandatul de director financiar și membru al directoratului OMV Petrom

Alina Popa preia mandatul de director financiar și membru al directoratului OMV Petrom

17 aprilie 2019
Petrol și Gaze
Energynomics

Alina Popa (41 de ani) este noul director financiar și membru al directoratului OMV Petrom începând cu 17 aprilie 2019, dată la care intră în vigoare mandatul acordat de Consiliul de Supraveghere.

Alina Popa face parte din echipa OMV Petrom încă din 2006 și a ocupat poziții de conducere în domeniul financiar, coordonând proiecte importante în domeniul financiar. ”Mare parte din carieră mi-am petrecut-o alături de OMV Petrom. În cei 13 ani, am ajuns să cunosc foarte bine compania și contextul de piață. Aici mi s-a dat ocazia să mă dezvolt profesional, dar mai ales să mă implic în proiecte de care depinde aprovizionarea cu energie a milioane de români”, a declarat Alina Popa, director financiar și membru al directoratului OMV Petrom.

Poziția de Director Financiar și membru al directoratului a fost ocupată anterior de Stefan Waldner, al cărui mandat a expirat pe 16 Aprilie 2019. În martie 2019, compania a anunțat că membri directoratului au fost reconfirmați pentru încă un mandat de patru ani, care va expira pe 16 aprilie 2023. Membrii Directoratului OMV Petrom sunt: Christina Verchere (CEO), Alina Popa (Director Financiar), Peter Zeilinger (responsabil Upstream), Radu Căprău (responsabil Downstream Oil) și Franck Neel (responsabil Downstream Gas).

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *