Acasă » Electricitate » ABB va sărbători mobilitatea electrică odată cu lansarea Zilei Mondiale a Vehiculelor Electrice

ABB va sărbători mobilitatea electrică odată cu lansarea Zilei Mondiale a Vehiculelor Electrice

22 iunie 2020
Electricitate
Energynomics

Ziua mondială inaugurală a Vehiculelor Electrice (VE), care va fi lansată de către ABB și Green.TV, va fi o zi dedicată aprecierii mobilității electrice. Conducătorii actuali și potențiali ai vehiculelor electrice, alături de autoritățile locale din domeniul transportului și de operatorii de flote, vor fi încurajați să recunoască rolul crucial pe care ei îl joacă în realizarea schimbării către un transport rutier durabil și un viitor cu emisii zero pentru toată lumea.

Ziua va deveni o celebrare anuală și va recunoaște, de asemenea, rolul vital pe care trebuie să îl joace infrastructura de încărcare fiabilă și rapidă, consolidarea rețelei și integrarea generării de energie regenerabilă, pentru a permite un ecosistem de transport cu adevărat durabil.

Frank Muehlon, Directorul Afacerii globale ABB pentru soluții de infrastructură în electromobilitate, a declarat: „Acesta este un moment crucial pentru trecerea la un model nou, electrificat și durabil pentru mobilitate. Ca parte a programului ABB “Zero Emisii” al business-ului de Electrificare, suntem în faza în care putem face această tranziție posibilă, iar o zi globală care recunoaște și sărbătorește la nivel mondial importanța soluțiilor de electromobilitate reprezintă un lucru la care compania ABB este încântată să fie partener principal”.

ABB, având o expertiză inegalabilă în electrificare și fiind lider global în domeniul soluțiilor de încărcare a vehiculelor electrice, cu peste 14.000 de încărcătoare rapide de current continuu (DC) vândute în peste 80 de țări, ABB este partenerul ideal din industrie pentru Ziua Mondială a Vehiculelor Electrice. ABB a primit recent premiul Global E-Mobility Leader 2019 pentru rolul său în sprijinirea adoptării soluțiilor durabile de transport la nivel internațional.

Ade Thomas, fondatorul companiei media Green.TV, a adăugat: „Sunt încântat să colaborez cu ABB, pentru a începe o călătorie interesantă către o celebrare globală în calendarul mobilității electrice: Ziua mondială a VE va servi ca zi de sărbătorire a mobilității electrice, ca instrument esențial în conducerea unui viitor de transport fără emisii de carbon pentru toată lumea”.

Ziua Mondială a VE va colabora cu alți parteneri și lideri din sectorul mobilității electrice pentru a face Ziua Mondială a VE începutul a unei mișcări internaționale de mobilitate.

Printre alți partenerii se numără Mahindra Electric Mobility, care produce vehicule electrice și tehnologii conexe, Liberty Charge, care ajută la furnizarea de infrastructură de energie și conectivitate pentru încărcarea VE pe stradă în zonele rezidențiale ale UK și producătorul tuturor camioanelor electrice, Volta Trucks.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *