« Toate evenimentele

VIDEO Conferința ONLINE Spring Cocktail 2020: Prognozele anului în energie

14 Apr 2020 @ 16:00 - 18:00

Pe 14 aprilie, în intervalul orar 16:00-18:00, Energynomics vă invită la Spring Cocktail, pentru prima dată în format CONFERINȚĂ ONLINE!

Vă propunem să discutăm despre tendințele actuale de business din industria energetică și sectoarele conexe, dar și despre opțiunile pe care companiile din industrie le au pentru a gestiona impactul crizei economice provocate de pandemia Covid-19. Nu vom ignora macrotendințele și prioritățile reflectate în politicile Uniunii Europene, ci la vom pune în context, pentru a afla de la experți și decidenți care sunt ponderile pe care diferitele obiective, uneori divergente, le vor avea în strategiile lor de afaceri în 2020.

„Uniunea Europeană, și lumea întreagă, de fapt, se înscriu cu rapiditate pe noi direcții, în baza a ceea ce de ani buni deja eram obișnuiți să numim „noile tendințe”. Conștientizarea impactului asupra climei este prima dintre acestea și, aparent, pentru reușita oricărei acțiuni sau proiect începe să conteze cât de prietenoasă cu mediul ar putea fi. Accesul la finanțare din partea organizațiilor internaționale, dar și din partea marilor grupuri financiare globale, este deja condiționat de măsura în care valorile ‘verzi’ sunt încorporate în modelele de afaceri. Digitalizarea și automatizarea – ca instrumente principale de creștere a productivității – constituie astăzi un alt obiectiv esențial, tot mai mult acceptat și asumat ca o posibilă soluție inclusiv pentru deficitul de forță de muncă din diferite industrii. În fine, intensificarea cooperării trans-frontaliere este încă o caracteristică a modului în care funcționează afacerile în prezent; iar tendința se va face simțită probabil încă și mai puternic în viitorul apropiat.

România este parte din această lume nouă și este pregătită să adopte nu doar politicile naționale corespunzătoare, în ceea ce privește tranziția către energiile verzi, dar și câteva noi scheme de sprijin și programe financiare care să încurajeze acest parcurs. Să afli toate acestea de la experți bine informați și să schimbi opinii cu colegi care au testat deja specificul românesc este un privilegiu. Asta înseamnă Spring Cocktail!”

Varinia Radu, founding partner și CEO Energynomics


a

Spring Cocktail – O nouă perspectivă

Eveniment recomandat de Autoritatea Națională pentru Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și Agenția Națională pentru Resurse Minerale – ANRM

Parteneri strategici: Business Mark, British Romanian Chamber of Commerce, Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce, Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanța, InnoEnergy

Partener monitorizare: Klarmedia

Pentru al șaptelea an la rând, Energynomics organizează Spring Cocktail, un eveniment concept unic menit să stimuleze schimbul de idei asupra industriei energetice românești. Ediţia din acest an, pentur prima dată în format exclusiv electronic, este programată pe 14 aprilie şi este susținut de partenerii noștri, printre care AON România, Electrica SA, ING Bank, MET România Energy.

VORBITORI

Agendă 

16.00 Varinia Radu, Founding Partner & CEO Energynomics
16.10 Lucian Rusu, Guvernul României
16.25 Zoltan Nagy-Bege, ANRE
16.40 Corina Popescu, Electrica
16.55 Petre Stroe, MET România Energy
17.10 Oana Mogoi, ING Bank
17.25 Neil McGregor, BRCC
17.40 Andrei Căvescu, AON
18.30 Q&A Session

Formatul de webinar ne permite diseminarea informațiilor în cel mai scurt și eficient timp, astfel încât vocea companiilor să fie auzită atât la nivel național cât și internațional.

Mai multe despre ediţiile  Spring Cocktail 2014, Spring Cocktail 2015, Spring Cocktail 2016, Spring Cocktail 2017, Spring Cocktail 2018 and Spring Cocktail 2019!

Evenimente următoare