Acasă » Petrol și Gaze » Rompetrol Well Services a înregistrat o pierdere de 1,2 milioane de lei

Rompetrol Well Services a înregistrat o pierdere de 1,2 milioane de lei

energynomics

Rompetrol Well Services a înregistrat, în primul trimestru din acest an, o pierdere de peste 1,2 milioane de lei, comparativ cu un profit net de aproape 258.000 de lei, în aceeaşi perioadă a anului precedent, potrivit unui document remis de companie Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Cifra de afaceri a scăzut cu 53,7%, la 7,03 milioane de lei. Veniturile din exploatare s-au ridicat la 7,05 milioane de lei, fiind mai mici cu 53,7%, comparativ cu primele trei luni din 2015. Cheltuielile de exploatare s-au ridicat la 8,66 milioane lei (-43,3%) și personalul a costat compania peste 4,44 milioane de lei (-21,3%).

Rompetrol Well Services oferă servicii specializate pentru sonde de ţiţei şi gaze naturale precum: Cimentări, Sand Control, Stimulări, Tester, Instrumentaţii cu sârmă şi Tubaj coloane.

Serviciile sunt furnizate operatorilor şi contractorilor de petrol şi gaze, cu accent pe cimentare, care reprezintă 62% din totalul veniturilor. În afară de România, compania are o sucursală în Kazakhstan şi este în prezent activă în Europa Centrală şi de Est, şi în Turkmenistan (pentru vânzări echipament petrolier).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *