Rusnac (KMGI): Pentru 2019-2020 planificăm deschiderea a circa 25 de staţii de carburanţi Rompetrol

0

KazMunayGaz International (KMGI) intenţionează să deschidă, în următorii patru ani, circa 70 de staţii de carburanţi Rompetrol, pentru 2019-2020 fiind planificată deschiderea a circa 25 de benzinării, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Vladimir Rusnac, chief retail officer KMGI.

“În ultimii ani am deschis în jur de 20 de staţii. Pentru viitor planificăm să deschidem în jur de 70 de staţii, în următorii 4 ani. Dezvoltarea pe partea de retail este în cadrul fondului kazah-român de investiţii, care a fost creat la începutul anului 2019. Pentru 2019-2020 planificăm deschiderea a circa 25 de staţii. În afară de staţiile construite în cadrul fondului, vom continua colaborarea cu partenerii francizaţi, unde estimăm deschiderea a circa 10 staţii în următorii ani”, a precizat Rusnac, citat de Agerpres.

Consiliul de Administraţie al Fondului de Investiţii în Energie Kazah-Român s-a reunit în martie în prima şedinţă de lucru de la constituirea sa, în octombrie anul trecut.

Cei doi acţionari ai Fondului sunt Ministerul Energiei prin Societatea de Administrare a Participaţiilor în Energie (20%) şi KMG International (80%), acesta fiind parte a memorandumului de înţelegere încheiat de cele două părţi în 2013.

Share.

Lasă un comentariu